Kæk modstander tvivler på Mikkel inden stor-møde

Den egyptiske stjerne var i godt humør efter sejren over Qatar fredag. Nu ser han frem mod mødet med Mikkel Hansen og co. lørdag. Og det gør han med overskud

Det er ikke alle, der lige overbeviste om, at Mikkel Hansen er den bedste i verden. En af dem er en egyptisk stjerne, som Danmark møder i aften. Foto: Claus Bonnerup.
Det er ikke alle, der lige overbeviste om, at Mikkel Hansen er den bedste i verden. En af dem er en egyptisk stjerne, som Danmark møder i aften. Foto: Claus Bonnerup.

PARIS (Ekstra Bladet): Fredag eftermiddag hentede Egypten noget overraskende en sejr på 22-20 over Qatar i deres åbningskamp ved VM.

Det betyder, at de lægger sig i front i Danmarks gruppe, inden de to holds møde lørdag aften i Paris. Og selvtilliden er i top hos nordafrikanerne efter fine sejr.

Faktisk er den så stor, at en af holdets største stjerner, Mohamed El-Bassiouny har overskud til at være kæk på Danmarks bekostning.

- Om Mikkel Hansen er den bedste i verden? Hmm… Jeg er ikke sikker. Vi får at se i morgen, når vi møder dem, sagde han kækt og tvivlende efter sejren, mens han smilede forsigtigt.

Der er dog ingen tvivl om, at Mohamed El-Bassiouny og de andre egyptere ikke bare har tænkt sig at lade Mikkel Hansen fyre tre skud afsted for en flad 20’er i det franske VM-skydetelt, hvis de kan forhindre det.

- Vi vil tage vores forholdsregler over for ham. Han er selvfølgelig en meget god spiller. Måske den bedste. Men kampen mod Danmark er en kamp ligesom alle andre.

Den egyptiske stjerne har trods alt mere respekt for Danmark end, hvad der kan ligge på Mikkel Hansens 20’er.

- Danmark er selvfølgelig et rigtig godt hold. Det er en af favoritterne til at vinde VM. Men som jeg sagde, vi går ind til kampen, som vi ville gøre med alle andre kampe, også selvom de er stærke.

Klar til at slå Danmark
Egyptens topscorer med otte mål fra kampen mod Qatar, Ahmed Elahmar, er klar til at gøre skade mod Danmark. Også selvom det bliver svært.

- Vi er klar til at slå dem. Det er stærkt hold med en stærk defensiv. Sidste uge vandt de godt nok over os med 10 mål. Men venskabskampe er ikke det samme som turneringskampe, sagde han efter kampen.

Ahmed Elahmar er til gengæld ikke mere imponeret over Mikkel Hansen end så mange andre af de danske spillere.

- Mikkel Hansen er en stor spiller. Vi kan ikke bare stoppe ham. De har mange, mange stærke spillere og store navne. De vandt jo guld i Rio. Så det er virkelig et af de bedste hold i denne her turnering. Sammen med Frankrig er de gode chancer for at komme i finalen og vinde.

Danmark og Egypten mødes klokken 20.45 i AccorHotels Arena i Paris.

Se også: Farcen fortsætter: Toft kan stadig blive smidt ud af VM

3 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere