Kæmpe pres på Nikolaj og Co.

Flensburg Handewitt kan efter storsejr snuppe det tyske mesterskab

Nikolaj Jacobsen og Rhein Neckar Löwen kan søndag miste 1. pladsen i Bundesligaen (Foto: PHOTOSHOT
Nikolaj Jacobsen og Rhein Neckar Löwen kan søndag miste 1. pladsen i Bundesligaen (Foto: PHOTOSHOT

Flensburg Handewitt med masser af danske spillere på holdkortet kan gå hen og snyde Nikolaj Jacobsen og resten af Rhein Neckar Löwen for det tyske mesterskab.

Grænseklubben har i det næste døgn lagt maksimal pres på mandskabet fra Mannheim med Mads Mensah i spillerstaben og Nikolaj Jacobsen som cheftræner efter en 35-18 sejr over bundholdet Eisenach.

Rhein Neckar Löwen har derfor indtil videre måtte overlade 1. pladsen i Bundesligaen til Flensburg Handewitt, som naturligvis håber på, at Wetzlar med EM's bedste målmand, Andreas Wolff endnu en gang vil vise sig som et af Bundesligaens bedste hjemmehold.

Det er mesterskabet, som sidst på eftermiddagen søndag er på spil for Nikolaj Jacobsen og Co., som de seneste to år er sluttet som 2'er bag THW Kiel, hvis rolle i mesterskabskampen er udspillet.

Så det kan blive alle 'gode' gange tre, selv om afstanden vil være et point, men der vil kun være to runder tilbage efter weekendens kampe.

Her skal Rhein Neckar Löwen hjemme spille mod Hannover Burgdorff med Casper U. Mortensen og Morten Olsen, mens der sluttes på udebane mod nedrykningsdømte Nettelstedt.

Flensburg Handewitt skal en tur til Stuttgart med Kasper Kisum og slutter af hjemme mod Bergischer.

Det var i øvrigt Anders Eggert, som førte an i Flensburgs målfest mod Eisenach med syv mål, heraf et på straffe.

 

0 kommentarer
Vis kommentarer