Annonce:
Annonce:

Kæmpe stort under EM: Først nu sker det for Landin

Niklas Landin er blevet far til lille Silje, men det skete først mere end tre uger efter en hel nation gik i panik over udsigten til målmandsskift under EM - siden har det dog kostet hans klub

Annonce:
Følg Håndbold

EM-bombe! Landin skal være far - indkalder afløser

Fruen har plukveer: Landin i telefon-beredskab inden semifinalen 

Landstræner: Graviditet har påvirket Landin

- Kevin Møller indkaldes til landsholdslejren i finaleweekenden, da Niklas Landins hustru muligvis går i fødsel i løbet af de kommende dage.

Sådan lød det et par dage før semifinalen i januar måneds håndbold-EM, og pludselig havde den danske befolkning mere forståelse for, hvorfor Niklas Landin havde hovedet et andet sted end håndboldbanen og måske ikke ligefrem havde stået sin bedste slutrunde.

Men Landin blev i målet slutrunden ud, for hans hustru gik ikke i fødsel, og faktisk gik der meget lang tid, før det skete. Faktisk er det først lige sket her 23 dage efter udmeldingen.

Annonce:

- Niklas Landin er tilbage på holdet. Tidlig fredag morgen blev den danske målmand og hans hustru LIV forældre til lille Silje, skriver hans klub THW Kiel før søndagens Champions League-kamp i Aalborg.

SE TV-KLIPPET OVER ARTIKLEN: LANDIN I DEN VARME STOL

Og Landins tilbagekomst er stærkt tiltrængt. Torsdag aften tabte Kiel således 25-26 hjemme mod midterholdet HSG Wetzlar og missede dermed guldchancerne fuldstændig.

- Vi havde ingen målmandspræstationer i den kamp. Det er typisk denne sæson, at lige når Andreas Wolff spiller sin dårligste kamp, så sidder Niklas Landin på fødestuen. Nu har vi i 10 dage ventet på barnet, sagde træner Alfred Gislason en anelse frustreret.

Den tyske landsholdsmålmand Andreas Wolff har længe kæmpet med Landin om spilletiden i storklubben, men havde blot to redninger i anden halvleg, og alligevel kunne han ikke skiftes ud, fordi danskeren var væk.

Artiklen fortsætter under billederne

doc6yj0fcldmivbu6r58ar.jpg

I juni blev Landin gift:
landin gift juni 2017

Håndbold-drengene afslører: Her er det bedste ved at blive far

Intern regel kan stoppe Noras EM-drøm

Annonce:

EM-sensation knuste Danmark: Legenden reddede ham fra alkoholisme

Nu er Landin tilbage igen, og hustruen, der havde termin 6. februar, kunne altså holde sig meget længere end håndbold-slutrunden, der sluttede 28. januar. Under EM fortalte Landin da også, at han håbede, at hun kunne vente til mandag eller tirsdag efter EM, og det blev altså først flere uger senere, at den lille pige kom til verden.

- Jeg synes egentlig, at lige så snart kampene er gået i gang, så har mit fokus været på håndbolden. Jeg har da tænkt over det, når vi ikke har spillet, men lige så snart vi har spillet, så har jeg ikke haft fokus derhjemme, sagde Niklas Landin under EM til Ekstra Bladet.

Niklas Landin er nu far til to. Udover lille Silje har han Pelle, der fyldte tre år i februar.

Annonce:

- Det at blive far har ændret tankegangen en hel del. Det er blevet lettere at komme sig oven på et nederlag. Inden vi fik barn, var jeg bare derhjemme, og så blev man bare mere og mere sindssyg oven i hovedet af at tænke på alle de dårlige ting, man lige havde gjort i det nederlag, man havde lidt, har Landin tidligere fortalt Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under billederne

Landin skrev torsdag tillykke med de tre år til sønnen Pelle - og morgenen efter blev han far til lille Silje:
niklas landin søn 3 år

I foråret lavede Landin et komisk selvmål - se det her:

- Men når man har et barn, og man kommer ind ad døren, så ved han ikke, hvad der er sket, og så er det bare en helt anden verden. Så på den måde har det været dejligt afkoblende at kunne være sammen med sit barn. Nu oplever man også, at der er ting, der er vigtigere end at vinde håndboldkampe, lød det fra Landin tidligere på året.

Annonce:

Nicklas Landin har kontrakt med THW Kiel til 2021, men det bliver ikke i denne sæson, at de vinder det tyske mesterskab, som de ellers har vundet 10 af de seneste 13 sæsoner. Kiel ligger efter seneste nederlag blot nummer fem i Bundesligaen, hvor man har smidt syv point mere end Nicolaj Jakobsens førende Rhein-Neckar Löwen.

Svensk legende: Vi har sendt en pakke til Landins kone

Gudmundur taler OL-konflikt: Nu vil han mødes med Wilbek

Håndbold-'enkerne': Kvinderne bag de danske EM-stjerner

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: