Annonce:
Annonce:

Kærligheden vælter ned over ham

Mathias Gidsel storspillede i sin EM-debut, og på tribunerne i Debrecen kvitterede danske fans ved at hylde kometen med signatur-sangen. Selv sætter han stor pris på den enorme støtte fra alle kanter

Annonce:
Følg Håndbold

DEBRECEN (Ekstra Bladet): Han kunne godt høre, at de sang det velkendte omkvæd ude på lægterne.

'Gidsel on fire ...' lød det igen og igen fra de mange danske fans, som havde en fest i Fönix Hall.

Og den var god nok. Mathias brændte nok engang banen af.

Den 22-årige landsholdskomet var en af Danmarks bedste i karrierens første EM-kamp, og Ekstra Bladet belønnede stortalentet med topkarakter efter sejren over Montenegro.

På den led fortsætter eventyret og den utrolige fortælling om GOG-knægten, der bare blive ved med at imponere.

Men stjernen bakker alligevel en smule ud af rampelyset, da Ekstra Bladet spørger, hvorvidt han føler sig som en ny kultfigur på landsholdet.

Annonce:

- Ej, det vil jeg ikke sige. Nu er jeg omgivet af nogle rimelig store verdensstjerner, som er meget populære, og i det hele taget synes jeg, at vi alle sammen er ret populære hos fansene. Jeg ved ikke, om jeg vil kalde mig en kultfigur. Det vil jeg lade andre om at kalde mig, men jeg er da enormt taknemmelig for den støtte, jeg får.

Artiklen fortsætter under billedet ...

De danske fans er vilde med Mathias Gidsel. Foto: Lars Poulsen
De danske fans er vilde med Mathias Gidsel. Foto: Lars Poulsen

Enorm tryghed
Gidsel-udgaven af megahittet 'Freed from Desire' er bare et af mange eksempler på, at EM-debutantens popularitet har nået enorme højder.

Og selv om hovedpersonen beholder jordforbindelsen, fornemmer han tydeligt, at der er fart på lige nu.

- Jeg kan godt mærke, at der er lidt kærlighed omkring mig, og det er jo kun godt for sådan en ung fyr som mig.

- Man bliver enorm tryg af det og får lidt ekstra energi, som måske nogle gange kan være lidt svær at finde. Nogle dage er lidt hårdere end andre, og når der så står 2-300 danske fans og råber ens navn, så kommer du op af hullet.

Artiklen fortsætter under videoen...

Det har været et turbulent internationalt gennembrud for Matias GIdsel, der blev ramt af en kolossal nedtur midt i succesen. Her taler han om, hvordan familie og holdkammerater har været en altafgørende støtte.

Den største opbakning kommer dog fra Gidsels egen familie. Før EM fortalte stjernen om deres altafgørende støtte, da nedturen ramte efter VM-triumfen. Se det her.

Annonce:

Et stærkt samarbejde
Publikumsfavoritten er på rekordtid blevet integreret på landsholdet som en af de bærende kræfter, og hans tilstedeværelse synes at blive mere og mere markant under Nikolaj Jacobsens ledelse.

Især samarbejdet med Mikkel Hansen udvikles hele tiden, og det stærke bånd mellem de to profiler gør sig ikke kun gældende, når kampuret tikker.

- En af vores helt store styrker er, at vi også er blevet gode venner udenfor banen, og vi snakker en masse håndbold sammen, fortæller Gidsel.

Han er taknemmelig over at spille sammen med PSG-stjernen, som også sender brugbare bolde retur, når det gælder taktikken på lang sigt og Gidsels overvejelser bag sommer-transferen til Bundesligaen og Füchse Berlin.

- Mikkel gav en heads-up med, at han var på vej tilbage til Danmark, og så tænkte jeg, at jeg sgu hellere måtte smutte, inden han tromler mig over med Aalborg, joker Gidsel, inden han skruer alvoren på igen.

- Han har selvfølgelig en erfaring fra sit første skifte til udlandet, og det er noget, jeg har vendt med ham, ligesom jeg har gjort det med nogle af de andre.

Annonce:

Før EM fortalte Mathias Gidsel åbenhjertig om den nedtur, der ramte ham efter VM-guldet. Som PLUS-kunde kan du klikke her og få hele historien om den voldsomme deroute og vejen ud af krisen.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor mange andre farlige forbrydere går rundt på fri fod ved ’en fejl’?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: