Kaos afblæst: Tre nye spillere indkaldt

Det absurde corona-kaos, der hærger i den tyske EM-lejr, er for en stund afblæst, efter at landstræner Alfred Gislason har indkaldt tre nye spillere

Alfred Gislason og resten af det tyske mandskab har mildest talt haft en turbulent slutrunde. Foto: Radovan Stoklasa/Ritzau Scanpix
Alfred Gislason og resten af det tyske mandskab har mildest talt haft en turbulent slutrunde. Foto: Radovan Stoklasa/Ritzau Scanpix
Følg Håndbold

I alt 12 (!) spillere fra den tyske EM-trup er testet positiv under slutrunden i Ungarn og Slovakiet.

Det har tvunget Tysklands islandske landstræner, Alfred Gislason, til at indkalde yderligere tre nye spillere, og derfor er der nu blevet indkaldt i alt seks nye spillere, der i første omgang slet ikke var med truppen.

De tre nye spillere i truppen er Tobias Reichmann (MT Melsungen), Lukas Stutzke (Bergischer HC) og David Schmidt (Bergischer HC).

Onsdag blev der registreret fire nye positive tests i den tyske trup, heriblandt tre spillere, og der blev overvejet, om Tyskland ville blive tvunget til at trække sig fra turneringen inden mellemrunden.

Corona-situationen til EM-slutrunden påvirker flere og flere hold. Jan Jensen konstaterer, at slutrunden skulle være udsat.

Den raserende pandemi gør i nogen grad slutrunden til en parodi på EM ifølge Ekstra Bladets Jan Jensen.

Det er dog ikke på tale længere, og ifølge Handball-World News stiller Tyskland til start, når de torsdag møder de tidligere verdensmestre fra Spanien i den første mellemrundekamp.

Holdets anfører Johannes Golla fortæller, at han truppen har et fantastisk sammenhold.

- Selvom vi alle holder afstand, har jeg sjældent oplevet sådan en følelse af sammenhold som i de sidste par dage. Alle spørger til hinanden. Alle gør alt for at hjælpe hinanden i denne situation. Det er noget helt særligt at opleve, siger Johannes Golla.

Det danske landshold tager også hul på mellemrunden i aften, når de møder Island.

Der er kampstart 20:30, og man kan følge kampen live på Ekstra Bladet.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+