KIF dropper træneren to år før tid

KIF Kolding København stopper samarbejdet med cheftræneren to år før tid, bekræfter klubben

Aron Kristjansson forlader KIF Kolding allerede til sommer, selv om han har kontrakt på yderligere to år. (Foto: Jens Dresling)
Aron Kristjansson forlader KIF Kolding allerede til sommer, selv om han har kontrakt på yderligere to år. (Foto: Jens Dresling)

Aron Kristjansson er færdig som cheftræner for de danske mestre i herrehåndbold, KIF Kolding København, når denne sæson er forbi.

Det oplyser klubben fredag eftermiddag på sin hjemmeside.

Klubben har en klausul i kontrakten, som giver mulighed for at afbryde samarbejdet til sommer.

Christian Dalmose skal være træner i Ungarn. (Foto: René Schütze) Håndbold Her er Dalmoses nye job

KIF Kolding Københavns direktør, Jens Boesen, slår fast, at det ikke handler om utilfredshed med træneren, som også er landstræner for Island.

- Aron har vundet samtlige danske titler, siden han trådte til sidste år i februar, og vi har været meget tilfredse med den indsats, han har leveret.

- Jeg kan bare ikke råde ham til at flytte familien med tre skolesøgende børn til Danmark. Vi er stadig i en opbygningsfase, hvilket fortsat betyder mange udfordringer i projektet. Derfor har vi i fællesskab truffet denne beslutning, siger Jens Boesen.

Sandra Toft modtog syv skud i ansigtet på blot 10 dage - de to seneste mod Frankrig koster nu en ugelang sygemelding på grund af hjernerystelse. (Foto: Lars Poulsen) Håndbold Keeper ramt syv gange i hovedet

KIF Kolding København indleder snart jagten på endnu en DM-titel. Holdet er i slutspilspulje med Team Tvis Holstebro, Skjern Håndbold og Aarhus Håndbold.

0 kommentarer
Vis kommentarer