KIF Kolding snubler hjemme mod bundhold

KIF Kolding led tredje liganederlag i træk og hænger i bunden, efter Nordsjælland tog begge point i Kolding

KIF Kolding jagtede slutspil mandag aften, men måtte i stedet se sig som en del af nedrykningsslaget.

Det stod klart, da KIF hjemme tabte til bundproppen Nordsjælland Håndbold, som tog til Kolding og vandt 26-24 i Håndbold Ligaen.

Dermed led KIF sit tredje liganederlag i træk, og med 12 point er klubben en del af nedrykningsdramaet ligesom gæsterne, der spillede sig væk fra sidstepladsen og har 11 point.

Spillet bølgede frem og tilbage i de første 30 minutter, og gæsterne var fornuftigt med i kampen.

Det var derfor en åben affære inden anden halvleg, hvor KIF dog førte 14-12.

Nicolas Lundbye Kristiansen udmærkede sig med seks scoringer i første halvleg for Nordsjælland, mens Kasper Irming Andersen blev noteret for fire mål for hjemmeholdet.

Med 20 minutter igen var opgøret helt lige med en 18-17-føring til hjemmeholdet, og gæsterne tillod sig at misbruge et straffekast, inden Carl-Emil Haunstrup udlignede til 18-18.

Nordsjælland bragte sig foran 23-21 med seks minutter igen, og Andreas Johann Nielsen udbyggede føringen fra stregen til 24-21.

Det var gæsternes fjerde scoring i træk, og kursen var sat mod de vigtige point, mens KIF anede et pointtab på hjemmebane.

Med en mand i undertal fik Nordsjælland trukket en udvisning og tilkendt et straffekast, og Carl-Emil Haunstrup øgede til 25-22 med to minutter igen.

Selv om franske Cyril Viudes reducerede til 24-26 for KIF med et minut igen, kom hjemmeholdet ikke tættere på point.

Jan Pytlick skal sammen med sit hold, OB, en tur til Brøndby hallen, hvor Claus Mogensen og København Håndbold er klar til kamp. Foto: Håndbold Danskermøde i Champions League får vigtig betydning

1 kommentar
Vis kommentarer