Kim Andersson skyder PSG-skifte ned

Danmarks nye storhold melder alle klar til storkamp mod Barcelona

Kim Andersson er rygtet til PSG, men benægter selv et skifte til fransk håndbold. (Foto: Jan Sommer)
Kim Andersson er rygtet til PSG, men benægter selv et skifte til fransk håndbold. (Foto: Jan Sommer)

KIF Kolding København-Ribe Esbjerg 26-22

- Jeg har ikke sagt, at jeg skal til Paris Handball. Det er rigtigt, at jeg er blevet spurgt, hvad jeg skal i næste sæson. Længere er den historie ikke.

Den svenske verdensstjerne Kim Andersson skyder næsten et skifte til byernes by ned.

Det passer ifølge hovedpersonen ikke, at han tirsdag skulle have været i Paris til lægetjek og forhandlet om en tre år lang kontrakt.

- Lige nu koncentrerer jeg mig om at blive klar og passer på min skulder, siger Kim Andersson, der inden længe skal melde tilbage til KIF Kolding København, om han vil spille videre for Danmarks nye storhold.

Svenskeren har fået et tilbud, men slet ikke i tre millioner kroners klassen, som TV 2's ekspert, Bent Nyegaard har udbredt sig om.

KIF Kolding Københavns stjerne Kim Andersson i aktion. (Foto: Polfoto) Håndbold Kæmpestjerne på vej væk: Han er uerstattelig

Godt 20 minutter med to mål som udbytte fik Kim Andersson mod Ribe Esbjerg, da KIF Kolding København pudsede formen af til søndagens storkamp i Champions League mod Barcelona om førstepladsen i 'dødens gruppe'.

Det spanske storhold er et point foran inden søndagens afgørende kamp.

Trods masser af fejl kunne KIF Kolding København hente to nye point mod et Ribe Esbjerg-mandskab, som sagtens kan ende i slutspillet, da vestjyderne måske på papiret har det nemmeste slutprogram tilbage blandt de mange bejlere. 

Lasse Boesen var i mange år en profil på håndboldlandsholdet. Nu stopper han karrieren (Foto: Jens Dresling) Håndbold Lasse Boesen stopper karrieren

0 kommentarer
Vis kommentarer