Kim Andersson vender hjem til Sverige

Den svenske håndboldstjerne Kim Andersson forlader som ventet KIF Kolding København. Skal tilbage til Ystad i Sverige

Kim Andersson forlader som ventet KIF Kolding. Han tager tilbage til Ystad, hvor han også spillede fra 1998-2001. (Foto: Ernst van Norde)
Kim Andersson forlader som ventet KIF Kolding. Han tager tilbage til Ystad, hvor han også spillede fra 1998-2001. (Foto: Ernst van Norde)

Kim Andersson er som ventet efter denne sæson fortid i KIF Kolding København.

Tirsdag aften blev det officielt, da den svenske håndboldstjerne blev præsenteret som ny spiller i Ystad i sit hjemland.

- Det er fantastisk med sådan en varm modtagelse, siger Kim Andersson, som blev præsenteret inden en ligakamp, ifølge Expressen.

32-årige Kim Andersson har spillet i KIF Kolding København siden 2012, men den stærke bagspiller har været plaget af skader i sin tid i Danmark.

Kasper Søndergaard i dybe tanker under VM i Qatar. (Foto: Lars Poulsen) Håndbold Mystik om bombers landsholds-pause

Fra 1998 til 2001 spillede Kim Andersson første gang i Ystad. Han er bedst kendt for sin tid i THW Kiel fra 2005 til 2012.

- Jeg har altid sagt, at jeg gerne vil slutte af med at spille i den svenske liga igen, og nu har Ystad givet mig denne mulighed, og det er jeg naturligvis utrolig taknemmelig og glad for, siger Kim Andersson i en pressemeddelelse fra KIF Kolding København.

- Samtidig er jeg dog meget vemodig over, at jeg må sige farvel til håndbold på absolut topplan. Jeg føler, at jeg stadig har en masse at bidrage med og en masse at vise.

- Det er stadig svært for mig at forlig mig med tanken om, at det er sådan her, det skal være, siger han.

Jesper Nøddesbo skruede lækkert i Aalborg (Foto: René Schütze) Håndbold TV: Se Nøddesbos unikke skruescoring

De danske håndboldmestre har i skikkelse af den 29-årige russiske højre back Konstantin Igropulo allerede sikret sig en erstatning for Kim Andersson fra næste sæson.

Russeren, som i øjeblikket spiller i Füchse Berlin, har blandt andet en fortid i FC Barcelona.

0 kommentarer
Vis kommentarer