Klavs Bruun begræder afbud fra skadede profiler

Det har gjort ondt på det danske forsvarsspil, at en håndfuld profiler har meldt afbud til OL-kvalifikationen

Klavs Bruun var heller ikke en tilfreds mand efter lørdagens nederlag til Rumænien. Se mere her. (Video: Ritzau)

På forhånd var han ikke meget for at tale om de mange tunge navne, han måtte undvære i OL-kvalifikationen, men i kølvandet på fredagens klare nederlag til Rumænien erkender landstræner Klavs Bruun Jørgensen, at afbuddene har gjort ondt på hans hold.

Se også: Tilskuerne svigter håndboldkvinderne

Stærke forsvarsspillere som Stine Bodholt og Line Jørgensen må se kampene fra lænestolen, mens en slidt Stine Jørgensen ser ud til at være løbet tør for brændstof efter en lang sæson med stort ansvar på klub- og landshold.

- Hun er ikke småskadet, men det er selvfølgelig meget irriterende, at hun stort set har siddet ude hele ugen og ikke har trænet. Det er ærgerligt, og vi har været ramt, siger Klavs Bruun Jørgensen.

- I forsvaret kunne man se, at Stine Bodholt ville have pyntet gevaldigt, for det er trods alt hende, der er vant til at stå derinde sammen med Pernille Holmsgaard.

- Også selv om jeg egentlig synes, Louise Svalastog har gjort det fint både til træning og i kampene mod Rusland, konstaterer landstræneren.

Klavs Bruun Jørgensen erkender, at det bliver svært at komme til OL nu (Foto: Jens Dresling) Håndbold - 18. mar. 2016 - kl. 22:20 Klavs Bruun: - Jeg er jo ikke idiot

Andre sædvanlige profiler som Maria Fisker og Louise Burgaard er ligeledes ukampdygtige, og reserverne kunne ikke matche rumænerne i fredagens bedrøvelige forestilling.

- Vi mangler de folk, men vi kan ikke gøre så meget ved det. Vi må hanke op i os selv og blive klar til kampen mod Montenegro, siger Klavs Bruun Jørgensen.

Danmark og Montenegro mødes lørdag aften klokken 20. Med en sejr lever Danmarks OL-drømme fortsat.

Stine Jørgensen var dårligst af alle og scorer et rundt nul (Foto: Jens Dresling) Håndbold - 18. mar. 2016 - kl. 21:00 Her er karaktererne: Hun bør skifte sport

8 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere