Annonce:
Annonce:

Klavs Bruun om landsholds-opsigelse: Ikke noget voldsomt

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen afviser, at fysioterapeuten Birte Andersens opsigelse har noget at gøre med fyringen af Mette Gravholt

Klavs Bruun Jørgensen mener ikke, at fysioterapeuten Birte Andersens opsigelse skyldes stor dramatik. (Foto: Lars Poulsen)
Klavs Bruun Jørgensen mener ikke, at fysioterapeuten Birte Andersens opsigelse skyldes stor dramatik. (Foto: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Håndbold

Tirsdag blev det danske håndboldlandshold en kvinde mindre, da fysioterapeuten Birte Andersen valgte at indgive sin opsigelse.

Det var uenigheder med landstræner Klavs Bruun Jørgensen, der førte til afskeden, og dermed følger Andersen i samme spor som stregspilleren Mette Gravholt.

Nykøbing Falster-profilen gik ganske vist ikke selv, men det var også samarbejdsvanskeligheder med Bruun Jørgensen, som i slutningen af januar førte til hendes fyring.

Over for Ekstra Bladet afviser Bruun Jørgensen dog, at der skulle være tale om en sammenhæng mellem de to sager og indskyder, at der i hans optik ikke er dramatik over Andersens farvel.

- Det drejer sig om småting, og det er ikke noget voldsomt. Birte har sagt op og er ikke blevet afskediget, siger Bruun Jørgensen.

Annonce:

- I min bog er det her udramatisk. Hun og jeg har snakket fint sammen, og nu har hun så valgt at opsige sin stilling. Der har været uenigheder, men kemien mellem os har været fin, fortæller landstræneren.

Mulle fik sin svensker på Valentinsdag

Rollen som fysioterapeut er ikke den mest synlige på landsholdet, men ikke overraskende mener Bruun Jørgensen, at kommunikationen mellem alle led i staben omkring holdet er vigtig.

Og ifølge landstræneren hører det til almindelighederne, at der bliver skiftet ud på positioner, når en ny træner kommer ind.

- Hvis du ser på hvilket som helst håndboldhold nu til dags, er det meget normalt, at hele staben bliver skiftet ud, når der kommer en ny træner. Der kommer en person ind, som har nogle andre idéer, siger Bruun Jørgensen, der selv tiltrådte i rollen i januar 2015.

Annonce:

- På landsholdet arbejder jeg rigtig tæt sammen med den øvrige stab. Både fysioterapeuter og læger. Og det samme gør jeg med assistenten Mette Vestergaard. Det er vigtigt i forhold til alle de ting, vi skal igennem i løbet af hverdagen. At vi er enige om, hvordan det foregår, siger han.

Spillerbussen kørte uden Mads Mensah

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Deres løgne skyldes had eller kærlighed til Messerschmidt

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: