Klavs Bruun udtager gengangere til vigtige landskampe

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen udtog 18 spillere til EM-kvalifikationskampene mod Tyrkiet og Portugal

(Foto: Philip Davali)
(Foto: Philip Davali)

De danske håndboldkvinder spiller i oktober to EM-kvalifikationskampe mod Tyrkiet og Portugal.

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen har valgt at udtage en trup på 18 spillere til kampene. To spillere sorteres fra mellem de to kampe.

Sandra Toft, Maria Fisker og Line Jørgensen er igen til rådighed og erstatter Christina Elm, Fie Woller og Anne Cecilie De La Cour i forhold til den trup, der tager til Makedonien i næste uge.

- Den gruppe spillere, vi hidtil har arbejdet med, har gjort det rigtig fint, og derfor er det også gengangere over hele linjen med undtagelse af vores tre udenlandske spillere.

- Jeg vil dog ikke udelukke en ekstra indkaldelse, hvis der er en spiller, der virkelig springer i øjnene de næste par uger, siger Klavs Bruun Jørgensen i en pressemeddelelse.

Den danske trup reduceres fra 18 til 16 spillere efter den første kamp mod Tyrkiet.

- Vi tager kun 16 spillere med til Portugal, fordi vi ikke får mere end to træninger dernede og derfor ikke har brug for flere spillere.

- Det bliver en samlet vurdering fra vores samlinger i Makedonien og Aarhus, hvilke 16 spillere vi tager med til kampen i Pinhel, siger landstræneren.

8. oktober tager Klavs Bruun Jørgensens kvinder imod Tyrkiet i Aarhus, hvorefter den danske delegation drager til den lille by Pinhel for at møde Portugal 11. oktober.