Klub i konkurs-opløsning: Spillerne flygter fra synkende skude

Norsk VM-sølvvinder smutter her og nu fra HC Midtjylland til ny fransk topklub

Den norske landsholdsback Espen Lie Hansen har forladt HC Midtjylland for at spille for at spille på europæisk topplan i Frankrig (Foto: Jens Dresling Ritzau/Scanpix
Den norske landsholdsback Espen Lie Hansen har forladt HC Midtjylland for at spille for at spille på europæisk topplan i Frankrig (Foto: Jens Dresling Ritzau/Scanpix

Mens den tidligere pokalvinder HC Midtjylland ikke har opgivet kampen om at undgå en truende konkurs, er spillerne godt i gang med at rømme den synkende skude og finde nye arbejdspladser.

Senest har den norske landsholdsback, VM-sølvvinder Espen Lie Hansen, med øjeblikkelig virkning forladt den kriseramte klub og smuttet til Frankrig til den nye topklub, Nantes på den europæiske scene.

Franskmændene, som råder over et par markante spillere fra EM i Kroatien, makedoneren Kiril Lazarov og den franske topmålmand, Cyril Domoulin, er lige nu overraskende 2'er i Champions Leagues gruppe A og kan faktisk ånde de forsvarende mestre fra Vardar, Skopje i nakken.

Den norske hugger har tidligere spillet i fransk håndbold i Dunkerque, som i sin tid hentede ham i Bjerringbro-Silkeborg.

Derefter har han været rundt om Magdeburg og Bregenz i Østrig, inden midtjyderne hentede ham til sæsonen 2016/17.

To andre nordmænd har også brugt EM-pausen til at forlade Herning. Landsholdsmålmand, Lars Eggen Rismark og stregspiller, Besard Hakaj er også smuttet til henholdsvis Kolstad i Norge og Aarhus.

I dag er det kommet frem, at også Eivind Tangen er fortid i klubben. Han fortsætter i stedet hos ligakonkurrenterne fra Skjern.

Det er ikke to år siden, at HC Midtjyllands anfører, Jacob Østergaard svingede landspokalen. Foto: Lars Poulsen Håndbold Pokalvindere på vej mod konkurs: Redningsmænd løber fra millionløfte

HC Midtjylland overlever. Foto: Kenneth Lysbjerg Koustrup Håndbold Lukningstruet håndboldklub redder sig

1 af 2 Spillerne er begyndt at forlade den synkende skude i Herning, der for bare to år siden vandt pokalen (Foto: Lars Poulsen)
2 af 2 Den norske landsholdsback Espen Lie Hansen har forladt HC Midtjylland for at spille for at spille på europæisk topplan i Frankrig (Foto: Jens Dresling Ritzau/Scanpix
7 kommentarer
Vis kommentarer