Knap så romantisk: Manden slog konen

- Vi gider ikke det der med håneret, siger Jakob Larsen, der triumferede med snæver sejr, da Nykøbing baskede Kamilla Kristensen og Odense HC – Mulle forlænger med fire år

Jakob Larsen i aktion for GOG, nu træner han Nykøbing og har fået en forrygende start - i dag med sejr over konen! Foto: /ritzau/ Christian Klindt Sølbeck
Jakob Larsen i aktion for GOG, nu træner han Nykøbing og har fået en forrygende start - i dag med sejr over konen! Foto: /ritzau/ Christian Klindt Sølbeck

Jakob Larsen vandt over konen! Men forlovelsen holder, for Nykøbing-træneren er en klog mand, der også formår at lægge en fornuftig taktik uden for håndboldbanen.

- Det der med håneret gider vi ikke, og jeg vil ikke stå her og bore så meget i det. Jeg ved, hvor irriterende det er at tabe, og jeg ved, hvordan Kamilla har det. Jeg vil glæde mig rigtigt meget over denne sejr i aften, men jeg vil ikke hovere, og når vi kommer hjem og har sovet er det søndag, og så kan vi hver især arbejde videre med vores, siger NFH-træneren til TV2.

Da havde han lige set Mulle og de andre ’falstringer’ mule Odense HC anført af Jan Pytlick med 28-27 i en kamp, der midtvejs i anden halvleg lignede alt andet end spænding – men alligevel udviklede sig til et kvart drama nede i det falsterske inferno.

Cheftræner Larsen har tidligere trænet Kamilla Kristensen, som han hjemme i Odense-villaen har to knægte sammen med – men for en gangs skyld var parret modstandere i slaget mellem de forsvarende mestre og det hold, alle spår en fair chance – i hvert fald bedømt på spillermaterialet – for at nappe titlen i år.

I lørdags inviterede Jakob galant Kamilla med på en helikopter-udflugt over den fynske hovedstad og havde forinden med store bogstaver på husets tag spurgt: Will U marry me?

Det vil Kamilla fortsat godt.

Kamilla Kristensen fanget i en arkiv-situation, hvor resultatet var langt bedre end nederlaget lørdag eftermiddag i Nykøbing Falster. Foto: /ritzau/Jens Dresling
Kamilla Kristensen fanget i en arkiv-situation, hvor resultatet var langt bedre end nederlaget lørdag eftermiddag i Nykøbing Falster. Foto: /ritzau/Jens Dresling

- Når vi spiller sådan en kamp er Jakob bare træneren for det andet hold, og mon ikke, de fleste trænere i ligaen efterhånden kender mig så godt, at han lige på det punkt ikke har fordele frem for andre, siger den mangeårige landsholdsstreg til TV2.

Det er nu et meget godt bud, at der bliver gået lidt stille med dørene hjemme i Odense lørdag aften…

Mens nykøbingenserne nu har fået en fantastisk start med sejr i Esbjerg og en snæver gevinst hjemme over to formodede tophold, har Jan Pytlick og hans fynske slæng stadig en del at arbejde med.

De slog uden at imponere Aarhus United i såvel pokal som liga, men pokal-gevinsten kan hurtigt blive vekslet til nederlag ved skrivebordet, fordi klubben valgte at skrive Mie Højlund på holdkortet – selv om hun skulderskadet var ude af stand til at spille. Til gengæld skal juraen nu afgøre, om hun var kontraktfri til den kamp, hun ikke spillede…

Nykøbing Falster førte 16-11 i slutningen af første halvleg, men bl.a. på to scoringer i tom kasse slæbte Jan Pytlicks tropper sig på 16-16 ved pausen. I anden halvleg trak NFH fra19-18 til 24-18 og 26-20, men anført af en stor-skydende Stine Jørgensen (14 kasser på 19 forsøg) hev odenseanerne sig næsten ind i kampen igen.

To stolpeskud af Kamilla Kristiansen kostede – det ene gav dog straffe og scoring – og det er med statsgaranti noget af det, Jakob Larsen og Kamilla Kristensen slet, slet ikke taler om lørdag aften!

Til gengæld kan han glæde sig over, at Kristina ’Mulle’ Kristiansen har forlænget kontrakten med falstringerne med fire år, så den nu løber til 2022.

Se også: Slog Danmark ud af EM: Tre russere går i dopingfælden

Se også: Dansk håndboldpar skal giftes: 'Lige nu er vi i krig'

Se også: Sikker sejr til Pytlick – og ingen gravide!

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen