Knust Mikkel efter nedtur: 'Det er hårdt lige nu'

Den danske landsholdsstjerne havde et par afbrændere i slutfasen, da PSG tabte CL-semifinale til Nantes

Mikkel Hansen spillede en uheldig hovedrolle i slutminutterne. Foto: All Over Press/imago sport
Mikkel Hansen spillede en uheldig hovedrolle i slutminutterne. Foto: All Over Press/imago sport

Håndboldstjernen Mikkel Hansen og Paris Saint-Germain missede lørdag en plads i Champions League-finalen, da pariserne tabte semifinalen med 28-32 til Nantes.

Nantes førte det meste af tiden, men Mikkel Hansen havde muligheden for at udligne i slutfasen, hvor han også brændte et straffekast.

- Det er hårdt lige nu, men sådan er sport, siger Mikkel Hansen til TV2 Sport.

- Vi hænger efter hele kampen igennem. Når vi ikke spiller på et højere niveau, så har vi heller ikke fortjent at komme i finalen. Vi laver for mange fejl, siger han.

Den 30-årige dansker er heller ikke tilfreds med sine to afbrændere, der prompte blev straffet med Nantes-scoringer i den anden ende.

- Det var lidt kendetegnende for vores kamp, at vi smed for mange bolde væk. Gør man det mod Nantes, bliver man straffet, siger Mikkel Hansen.

Mikkel Hansen kom ikke i finalen. Foto: All Over Press/imago sport
Mikkel Hansen kom ikke i finalen. Foto: All Over Press/imago sport

Ved pausen var det undertippede Nantes-hold foran 17-14, og det nåede også at blive 20-14 i begyndelsen af anden halvleg.

I slutfasen begyndte PSG at hale kraftigt ind, og med fire og et halvt minut tilbage fik norske Sander Sagosen reduceret til 28-29 for PSG. På det tidspunkt så det ud til, at pusten var ved at gå af Nantes.

Med sine afbrændere i de sidste to-tre minutter kom Mikkel Hansen dog til at spille en uheldig hovedrolle.

PSG skal søndag spille bronzekamp mod enten Montpellier eller makedonske Vardar, der mødes i den anden semifinale ved weekendens Final 4-stævne i Köln.

Mikkel Hansen og PSG skred igen i svinget i semifinalen. Foto: All Over Press. Håndbold Mikkel i kæmpe nedtur: Misser CL-finalen igen

Spillernes bedre halvdel var også mødt stærkt op, da herrerne i 2012 vandt i EM-finalen. Foto: Tariq Mikkel Khan Sport og Spil Håndbold-'enkerne': Kvinderne bag de danske EM-stjerner

Mikkel Hansen fra Paris og Peter Balling fra Holstebro ligger i hver sin ende af lønspektret Mikkel tjener ca. otte mio. kroner i den franske hovedstad, Peter Balling nøjes med en mio. kroner i Vestjylland. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Så meget tjener de danske EM-helte

Caroline Wozniacki er Danmarks bedst lønnede tennisstjerne. Foto: AP Sport og Spil Se deres løn: Så meget tjener de danske stjerner

2 kommentarer
Vis kommentarer