København holder hjemmebanestime og ordner Team Esbjerg

København Håndbold var for stor en mundfuld for Esbjerg, som tabte ligaopgøret i København med syv mål

Team Esbjergs Marie Vestergaard scorede til 6-3 efter ni munitter spil, men måtte til slut se sig selv og resten af mandskabet slået 31-24 af København Håndbold. Foto: Christer Holte
Team Esbjergs Marie Vestergaard scorede til 6-3 efter ni munitter spil, men måtte til slut se sig selv og resten af mandskabet slået 31-24 af København Håndbold. Foto: Christer Holte

Team Esbjerg var kommet til Frederiksberg-Hallerne fredag aften i forsøget på at stoppe København Håndbolds imponerende hjemmebanestime.

Det lykkedes dog langt fra, da hjemmeholdet endte med at vinde opgøret i Primo Tours Ligaen ganske overlegent med 31-24.

Dermed spillede københavnerne sig op på fjerdepladsen i ligaen med 16 point for 13 kampe ligesom Esbjerg, der efter nederlaget ligger på femtepladsen.

Esbjerg er kommet skidt i gang med det nye år og har indtil videre tabt til både København og Silkeborg-Voel KFUM og spillet uafgjort mod Skanderborg Håndbold.

København hentede derimod årets tredje sejr i træk.

Det er blandt andet blevet til hjemmesejre over både Esbjerg og Viborg HK, og København har i denne sæson ikke sat point til på hjemmebane endnu, ligesom at København i ligaen ikke har tabt i egen hal siden oktober 2015.

De to hold fulgtes ad frem til 3-3 i kampens indledning, men så tog Esbjerg fra, og Marie Vestergaard bragte gæsterne foran 6-3 efter ni minutter.

Anne Mette Hansen udlignede til 8-8 for København efter 12 minutter, men så satte hjemmeholdet turbo på spillet, og med fem minutter igen lød føringen på 15-10 til københavnerne.

Se også: Færdig for sæsonen: Hun erstatter gravid Esbjerg-stjerne

Se også: Håndboldfløj bryder med København for at komme til FCM

1 kommentar
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere