Kolding i knibe efter gyser

Kolding bevarede kun med lodder og trisser 2. pladsen i gruppen

Bo Spellerberg blev topscorer (Foto: Anders Brohus)
Bo Spellerberg blev topscorer (Foto: Anders Brohus)

Tysklands nr. 2, Rhein-Neckar Löwen med Niklas Landin og Mads Mensah, kroatiske Zagreb og enten franske Dunkerque eller Aalborg venter på KIF Kolding København i 1/8 finalerne.

Om det bliver et fransk eller dansk hold, som kommer i bowleren ved tirsdagens lodtrækning i Wien afgøres senere i aften.

Håndbold TV: Her scorer liga-profil det 'umulige' mål

KIF Kolding København var tæt på at skulle bede om polsk hjælp for at holde 2. pladsen i gruppen, da svenske Alingsås viste sig at være mere sejlivet end forventet anført af en bare 17 årig knægt, Felix Claar.

Heldigvis manglede Alingsås den sidste rutine og satsede vildt i sidste angreb med et såkaldt vip, som endte bag baglinjen, så chancen for en sen udligning forsvandt.

Hermed kunne KIF Kolding København ånde lettet op.

Hjemmeholdet havde ingen problemer med at score, men KIF Kolding Københavns normalt så stærke forsvar med Lars Jørgensen i spidsen fik aldrig fat i de 'små' svenske spillere.

Klavs Bruun Jørgensen pakkede ikke tingene ind, da TTH-træneren tog en tidlig timeout lørdag. (Foto: Screendump) Håndbold TV: Ny landstræner går helt amok i timeout

Og da hverken Kasper Hvidt eller Marcus Cleverly i målet havde en stor eftermiddag, fik Alingsås lov at være med alt for længe og holde de 2800 tilskuere på pinebænken til sidste minut.

En velspillende Bo Spellerberg blev topscorer med otte mål, men det var den franske stregspiller, Cyril Viudes, som med sin enorme kampgejst blev afgørende, da KIF Kolding København var i stoire vanskeligheder. 

0 kommentarer
Vis kommentarer