Kongerne af karaktererne: De sprænger alle rammer!

Hjem fra Rådhuspladsen: Karakterer er debatstof, så værsgo at stige ombord sammen med verdensmestrene!

Se hele hyldesten af de danske håndboldherrer i videoen. Video: Morten Ildal

 

Ekstra Bladet har efter hver af de ti VM-opgør uddelt karakterer fra nul til seks til de danske spillere, men når vi denne mandag i vanlig stil rangerer truppen ind i medalje-bussen, har vi valgt at se vejen til VM-guldet fra helikopterperspektiv.

Hvem har spillet mest, hvem slog til og afgjorde de store kampe, og hvem har ydmygt passet de mere usynlige jobs med at tætne skotterne, når skuden tog vand ind.

Der er forskel på at høste et sekstal i en kamp mod Chile, Saudi-Arabien eller Tunesien og på at få klokkerne til at ringe i en semifinale mod Frankrig. Og ikke mindst i en finale!

Rekord! Foto: Jens Dresling Håndbold Vanvittigt guld-seertal: Større end EM 1992

Mikkel Hansen kunne løfte VM-guldet, få uger efter han blev far. Foto: Jens Dresling Håndbold Mikkel Hansen afslørede: Tog hjem til familien efter hver kamp

Boxen i Herning var godt fyldt op til finale-kampen mod Norge. Foto: Jens Dresling Håndbold 'Og det var Danmark!': Hvordan fejrede du VM-guldet?

VIND GULDPLAKATEN

Danmark har vundet VM i håndbold for første gang!

Det fejrer vi ved at udlodde 100 stk. festlige plakater af dagens forside med gulddrengene på Ekstra Bladets papiravis.

Alt, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at fortælle os, hvem du synes, der spillede bedst for Danmark under hele VM.

Deltag her.

11 kommentarer
Vis kommentarer