Kroatisk stjerne skamroser dansk veteran

Duvnjak efter dansk opvisning: - Danmark vandt fuldt fortjent og spiller med masser af hjerte

Kasper Søndergaard var en af de danske profiler i sejren over Kroatien. (Foto: Lars Poulsen)
Kasper Søndergaard var en af de danske profiler i sejren over Kroatien. (Foto: Lars Poulsen)

HERNING (Ekstra Bladet): Domagoj Duvnjak har prøvet lidt af hvert på såvel klubplan som landsholdsniveau, og der skal mere og flere end 12.000 tilskuere til at skræmme en artist fra Balkan – men stjerne vil dog godt indrømme, at Boxen sådan en fredag aften om ikke andet så i hvert fald giver det danske hold vinger.

Normalt spiller han sammen med Niklas Landin i Kiel, tidligere har Hans Lindberg haft fornøjelsen i HSV Handall i Hamburg, så han kender udmærket de danske spillere og deres formåen.

Foto: Lars Poulsen Håndbold Forrygende Mikkel og Landin bag vigtig OL-triumf

Ifølge hans analyse tabte Kroatien kampen, da forsvaret ikke længere holdt stand:

- Vi spillede godt forsvar i første halvleg, men lukker 17 mål i inde efter pausen, og det er årsagen til, at Dannmark vandt kampen. Desværre…

- Men Danmark var stærke, og det var en fortjent sejr. Naturligvis betyder det noget, at de spiller foran 12.000 fans. Vi er vant til lidt af hvert, så det påvirker vel ikke os så meget – men for danskerne betyder det alt. De spiller med masser af hjerte, synes jeg.

Landstræner Gudmundur Gudmundsson, Hans Lindberg og Kasper Søndergaard får høje karakterer for deres præstationer. (Foto: Lars Poulsen) Håndbold Karakterer: De leverede verdensklasse!

Kroatien har dog et skud mere i bøssen i kampen for at komme til det forjættede Rio-land i august:

- Nu skal vi slå Bahrain lørdag og skynde os at fokusere på Norge søndag. Det bliver også en svær kamp, siger han.

Han udpeger også gerne de danske profiler, han mener var kampafgørende:

- Selvfølgelig spiller Mikkel Hansen en god kamp, men jeg må også sige, at Kasper Søndergaard gjorde det fantastisk i anden halvleg. Og selvfølgelig Landin… Han var igen fremragende.

6 kommentarer
Vis kommentarer