Landin bremser ivrig landstræner

Landstræneren og anføreren har forhandlet sig frem til en OL-plan, der trods alt indeholder en smule ferie – det ser fint ud, siger kaptajnen

Niklas Landin har som anførere forhandlet en beskeden ferie hjem, inden Gudmundur Gudmundsson og OL kalder. (Foto: Lars Poulsen)
Niklas Landin har som anførere forhandlet en beskeden ferie hjem, inden Gudmundur Gudmundsson og OL kalder. (Foto: Lars Poulsen)

KØLN (Ekstra Bladet): Niklas Landin har for længst rundet 50 point-kampe for Kiel i Bundesliga, pokalturnering og ikke mindst Champions League, der kulminerer med Final 4 denne weekend.

Dertil kommer så lige en stiv måned fra 29. december sidste år og en sjat ind i februar med landsholdet og EM i Polen…

Men det er slet, slet ikke slut endnu.

Når landsholdsmålmanden forlader Køln efter søndagens finalestævne venter to Bundesliga-runder – den første allerede onsdag i Eisenach, og sæsonens sidste søndagen efter hjemme mod Stuttgart.

Og så kalder Gudmundur Gudmundsson allerede til samling tirsdag, hvor landsholdet i første hug skal forbi to playoff-kampe mod Østrig om at komme til næste januars VM i Frankrig.

- Så bliver der vist et par fridage, siger Niklas Landin, der længer sig ind over cafébordet og griner.

Niklas Landin havde flere afgørende redninger mod Barcelona (Screenshot) Håndbold TV: Landin sender Barcelona ud af Champions League

Juli står nemlig på OL-forberedelser, i august går turen til Rio de Janeiro – og når gutterne kommer hjem, starter det hele sgu forfra igen.

Intet under, at topspillere er kørt godt og grundigt flade, når vi andre går på juleferie – og de skal peake nok engang ved et VM!

Det bliver en vanvittig sommer og et hektisk år!

- Nu har jeg som en af de få set programmet, og det ser rigtigt fint ud, så jeg er ikke nervøs – bestemt ikke. Gudmundur har også vist, at han har lyttet lidt til spillerne, der selvfølgelig har holdt et møde og afleveret nogle ønsker. Dem har han taget til sig, og jeg tror, vi får en rigtigt fin sommer og en god optakt til OL med nogle fridage indbygget, siger anføreren.

(Foto: Lars Poulsen) Håndbold Landin skadet før årets vigtigste weekend

De fridage har han vel ikke været vild med at bevilge?

- Næ, han ville vist helst have, vi blev samlet lige efter sæson-afslutningen. Nej, jeg synes, det bliver rigtigt fint, og vi starter lidt senere end først planlagt. Det er fedt for os, der har spillet en meget lang sæson. Vi får faktisk lidt ferie efter VM-kvalen og inden OL-træningslejren, pointerer Niklas Landin.

Niklas Landin og THW Kiel uden den skadede René Toft Hansen spiller i dag semifinale mod Veszprem kl. 15.15. Paris Handball med Mikkel Hansen ombord i selskab med Henrik Møllgaard møder i den anden semi polske Kielce kl. 18.00.

Håndbold Storroser Mikkel Hansen: Han er bedre end nogensinde

0 kommentarer
Vis kommentarer