Landin mister konkurrent: 'Jeg ønsker ikke at se dem længere'

Håndboldmålmanden Niklas Landin får en konkurrent færre at slås med i THW Kiel, da kollegaen Andreas Wolff skifter væk fra den tyske klub

Andreas Wolff får en ny arbejdsgiver fra 2019. Foto: All Over Press
Andreas Wolff får en ny arbejdsgiver fra 2019. Foto: All Over Press

Niklas Landin og Andreas Wolff har kæmpet en indædt kamp mod hinanden mellem stængerne i den tyske topklub THW Kiel. Den kamp ser Andreas Wolff ud til at have tabt, da tyske målmand skifter til den polske storklub PGE Vive Kielce fra 2019. THW Kiel havde gerne set Andreas Wolff fortsætte i klubben, men den 26-årige målmand ville søge nye udfordringer.

- Vi ville gerne have forlænget kontrakten med Andreas Wolff efter 2019, men han valgte en anden vej efter sin kontrakt med THW Kiel, siger administrerende direktør i THW Kiel, Thorsten Storm til klubbens hjemmeside.

Ifølge sport1.de er der spekulationer om, at Wolff ikke er tilfreds med den behandling, som han får i Kiel, og det tager han nu konsekvensen af.

Tilbage i juni måned var der allerede gnidninger mellem Andreas Wolff og THW Kiel. Wolff ville ikke forlænge kontrakten med den tyske klub, da der var disharmoni mellem Wolff og ledelsen.

- Jeg har fortalt, at jeg har snakket med THW om en kontraktforlængelse, og at den blev lagt på hylden, på grund af uoverensstemmelser med ledelsen. Jeg tror, at enhver, der kender mig og har set mig på banen, ved, at jeg først og fremmest er sportsmand, og at det ikke handler om det økonomiske for mig. Der er folk, som jeg ikke ønsker at snakke med længere, fordi vi ikke ser øje til øje længere, sagde Andreas Wolff til NDR.

Andreas Wolff er ikke den eneste nye spiller i den polske klub, da den polske mesterklub præsenterede hele seks spillere på et stort pressemøde mandag.

Luka Cindrić, den polske fløjspiller Arkadiusz Moryto, den spanske fløjspiller Ángel Fernández Pérez, den hviderussiske stregspiller Artsem Karalek og den franske stregspiller Nicolas Tournat gør Andreas Wolff selskab i PGE Vive Kielce.

Andreas Wolff har spillet over 50 landskampe for det tyske landshold og har tidligere stået i målet for TV Kirchzell, TV Grosswallstadt og HSG Wetzlar. I 2016 tog han skridtet videre til THW Kiel, efter at han vandt EM-guld i 2016 og blev kåret som turneringens bedste målmand.

Se også: Aalborg tæt på CL-overraskelse mod tysk storhold

Se også: Skjern lider første sæsonnederlag i Champions League

Linnéa Claeson har drømt om at spille i Danmark - verdens bedste liga - siden hun var lille. Derfor flyttede hun fra det centrale Stockholm til Ringkøbing - og er faldet godt til i både klub og by. Foto: Anders Brohus Sport og Spil Håndboldspiller og feminist: Jeg burde ku' gå nøgen gennem byen uden nogen rørte ved mig!

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen