Landin om 'rigtigt brorhad': Vi sloges altid lidt

Niklas Landin er glad for at have sin nu store lillebror ved sin side. Han afslører, at de to ikke altid kunne enes, da de begge boede hjemme hos forældrene

Niklas Landin mindes nogle år med brormand Magnus, hvor de ikke altid kunne enes og skulle dyste i alt. Foto: Lars Poulsen.
Niklas Landin mindes nogle år med brormand Magnus, hvor de ikke altid kunne enes og skulle dyste i alt. Foto: Lars Poulsen.

PARIS (Ekstra Bladet): Brødrepar er efterhånden en almindelighed på det danske herrelandshold i håndbold.

Først var det brødrende Toft Hansen. Storebror René og lillebror Henrik. Under VM i Frankrig er den total blevet fordoblet, fordi Niklas Landins lillebror, Magnus også har fundet plads i den 16 mand store trup.

Og det glæder selvfølgelig storebror Niklas. Nu kan de måske hænge ud helt frem til den 29. januar, hvis Danmark kommer i finalen.

- Jeg synes, det er rigtig fedt at hygge og have Magnus med og se ham uden for banen. Det gør jeg jo ikke til hverdag. Vi ser ikke meget til hinanden, i og med jeg bor i Tyskland og han i Danmark. Så det er ekstra hyggeligt at se hinanden igennem en hel måned, siger Niklas Landin.

Brorhad til hinanden
Med et glimt i øjet vil anføreren bestemt ikke afvise, at Landinerne kan komme i karambolage uden for banen i Frankrig.

- Det kan være, vi kan nå at få et rigtig brorhad til hinanden, som vi havde det, da vi boede sammen derhjemme, griner Niklas Landin.

Faktisk gik det slet ikke stille for sig, mens brødrende boede sammen derhjemme hos forældrene i Søborg.

- Ligesom alle andre brødre sloges vi altid lidt. Jeg skulle vinde over ham i alt, selvom han ikke var fyldt ni, og jeg var 15. Jeg flyttede hjemmefra som 16-årig, så vi har jo aldrig rigtig været sammen i teenageårene, hvor der var mest gang i den.

Men det betyder ikke nødvendigvis, at der skal indhentes noget, afslører Landin.

- Vi har ikke hygget så meget sammen hernede endnu. For man vil også gerne slappe af, når der endelig er tid til det.

Indtil videre har begge brødre spillet i samtlige kampe ved VM. Og det er gået meget godt med. For alle fire kampe er blevet vundet, og begge spillere har fået masser af spilletid.

Se også: Håndboldverden måber: To (2!) mål på en halvleg

Se også: Skudt i kuglerne: Så måtte keeperen brække sig

Se også: 30 sekunder i himlen - 59 et halvt minut i helvede

Se også: Hårdt dansk program: Plejer at sove midt i første halvleg

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere