Landins ros: Hatten af for lillebror

Stolt storebror og anfører roser Magnus Landin

Niklas Landin stod en pragtkamp med en redningsprocent nær 50. (Foto: Lars Poulsen)
Niklas Landin stod en pragtkamp med en redningsprocent nær 50. (Foto: Lars Poulsen)

Anfører og storebror Niklas Landin er stolt af lillebror og kaldte hans VM-debut for 'fantastisk'.

Magnus Landin kom ind efter pausen og scorede fire mål på fire forsøg, det ene flottere end det andet, og den unge KIF Kolding København-spiller leverede en præstation, som ingen havde drømt om.

Niklas Landin tog fuldstændig pynten af argentinerne. Foto: Lars Poulsen. Håndbold - 13. jan. 2017 - kl. 22:20 Sådan! Rå magtdemonstration i VM-premieren

- Hatten af for ham. Det var hans allerførste VM-kamp. Jeg er stolt af ham, sagde Niklas Landin, der i målet stod en pragtkamp, og da den danske målmand forlod banen for at give plads til Jannick Green efter 45 minutter, var det med en redningsprocent på 45.

- Jeg er lettet, fordi mit ønske før kampen var to point, men det her overgik, hvad jeg havde drømt om, siger Niklas Landin, der som resten af det danske landshold er vant til langt større problemer mod Argentina.

Sydamerikanerne snuppede for to år siden ved VM i Qatar det ene point og ved sommerens OL i Rio de Janeiro var det argentinske mandskab med til pausen.

- Glem ikke, at vi havde en svær optakt med alt uroen omkring René Toft Hansens albue, men da vi kom i hallen og så alle de danske tilskuere, var vi klar til at kæmpe for dem og René Toft Hansen, som vi naturligvis håber snart kan være med på holdet, sagde Niklas Landin.

Se også: Overlegen dansk VM-start

Se også: Sverige vil ikke røre ved VM-lorten

Se også: Qatars VM-sølvvinder ligner ingen trussel

Se også: Albueskinne kan koste Rene Toft karrrieren

Danmarks helt store stjernespiller Mikkel Hansen i testkampen mod Egypten. Foto: Ernst van Norde Sport og Spil Den store stjernekrig: De bliver VM’s vindere og tabere

4 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere