Landsholdsemne slemt skadet i Tvis-sejr

En hjemmesejr over Bjerringbro-Silkeborg sender Team Tvis Holstebro op på seks point i herrernes slutspil

Peter Balling var med landsholdet til slutrunde sidste år, men nu er han skadet (Foto: Lars Poulsen)
Peter Balling var med landsholdet til slutrunde sidste år, men nu er han skadet (Foto: Lars Poulsen)

Team Tvis Holstebro kan efterhånden både øjne og dufte DM-semifinalerne.

Tirsdag besejrede Team Tvis hjemme Bjerringbro-Silkeborg (BSV) med 30-28 hjemme i Gråkjær Arena i en tæt kamp.

Med sejren nåede hjemmeholdet op på seks point på førstepladsen i gruppe 1 i slutspillet, og trods nederlaget ligger BSV stadig på andenpladsen, der giver en billet til semifinalerne.

Peter Balling brillerede igen, da Team Tvis vandt (Foto: René Schütze) Håndbold Team Tvis på semifinalekurs efter Balling-show

BSV har to point for to kampe, mens Skjern følger efter med et enkelt point for lige så mange kampe, mens Sønderjyske efter én kamp har nul point.

Opgøret var målrigt fra begyndelsen, og Peter Balling kunne efter blot syv minutter udligne til 5-5, men der blev kontant afregnet i den anden ende kort efter, da Allan Damgaard bragte gæsterne foran 6-5.

Efter 12 minutter måtte hjemmeholdets profil Peter Balling forlade kampen, da han fik et vrid i venstre knæ i forbindelse med en afslutning. De første meldinger gik på problemer med korsbåndet, og han var ikke i stand til at spille videre.

Der var på forhånd lagt op til et tæt og taktisk opgør, og sådan så det også ud, da hjemmeholdet tog kampens første føring med 9-8 efter 18 minutter.

Ian Marko Fog er fortsat den rette mand for Nordsjælland Håndbold (Foto: Rasmus Terkelsen) Håndbold Sportschef roser træner trods nedrykning

Tønder i bunkejubel efter dramaet mod Nordsjælland. Foto: Polfoto Jan Jensen 'Ro på, det var ikke dommernes skyld'

- Alle i dansk håndbold har holdt med Nordsjælland, udtaler Wilbek. (Foto: Lars Poulsen) Håndbold Wilbek om drama: Alle har holdt med Nordsjælland

Elektrisk og euforisk stemning i Tønder, da oprykningen var sikret (Foto: Jens Wollesen   SJ-MEDIER) Håndbold Vinder-træner overrasket over Wilbek-kommentar

Det blev 10-10 undervejs, og takket været scoringer fra Patrick Wiesmach og Magnus Bramming bragte hjemmeholdet sig foran med to mål.

BSV hang dog på, og Allan Damgaard reducerede fire minutter før pausen til 12-13, og gæsterne holdt i resten af halvlegen snor i hjemmeholdet, som gik til pause foran 15-14.

Mønstret fortsatte efter pausen i det tætte opgør. Team Tvis bragte sig foran med to mål, og BSV reducerede blandt andet takket være sikre afslutninger af Mads Christiansen, der scorede syv gange i kampen.

Efter 35 minutters spil lykkedes det første gang at ændre billedet, da Simon Birkefeldt skaffede en føring på 19-16, men igen var det Mads Christiansen, der reducerede for BSV, og Michael Knudsen rev sig fri på stregen og reducerede yderligere til 18-19 efter 40 minutter.

Efter Team Tvis-dominans havde gæsterne i det hele taget momentum med lidt over et kvarter tilbage, efter at Nikolaj Markussen forinden havde udlignet til 19-19.

Opgøret var igen helt tæt, og holdene fulgtes ad til 23-23, og Søren Rasmussen i BSV-målet diskede i perioden op med flere flotte redninger.

Så tog hjemmeholdet fra og scorede tre gange i træk til 26-23-føring med syv minutter igen.

Hjemmeholdet holdt dog kursen, og trods en BSV-reducering til 28-29 ét minut før tid, så sikrede Team Tvis Holstebro sig en sejr på to mål med en scoring i slutfasen.

Lars Krogh var ikke TV2s største fan i minutterne efter et kæmpe håndbold-drama (Foto: Anders Brohus) Håndbold Rasede mod TV2 efter håndbold-drama: Nu forklarer han hvorfor

Ian Marko Fog er så bitter over, at Nordsjælland Håndbold ikke er at finde i den bedste danske håndboldrække næste år (Arkivfoto: Rasmus Terkelsen) Håndbold Knust træner totalt knækket efter sindssygt drama

Mikkel Hansen og Bo Spellerberg var blandt mange, der undrede sig over den vilde afgørelse i nedrykningskampen (Foto: Lars Poulsen) Håndbold Forrykt nedrykningsdrama: Stjernerne fatter det ikke

Desværre piger. Næsten alle håndboldherrerne er afsat. (Foto: Anders Brohus) Sport og Spil TV-kæreste, undertøjsmodel og håndbold-pige: Her er spillernes bedre halvdele

0 kommentarer
Vis kommentarer