Landsholdsspiller klar for Team Esbjerg efter fødsel

Ulrika Toft Hansen kan få comeback for ligaens nummer to i kampen mod Team Tvis Holstebro

Ulrika Toft Hansen - her sammen med sin mand, Henrik Toft Hansen - er nu klar til at få debut for Team Esbjerg. (Foto: Anders Brohus)
Ulrika Toft Hansen - her sammen med sin mand, Henrik Toft Hansen - er nu klar til at få debut for Team Esbjerg. (Foto: Anders Brohus)

Håndboldspilleren Ulrika Toft Hansen er klar til at spille med for Team Esbjerg, når klubben mandag aften tager imod Team Tvis Holstebro i Primo Tours Ligaen.

Den svenske landsholdsspiller indgik i november en aftale med rækkens nummer to, kort tid efter at hun var blevet mor til sønnen Oliver.

Nu er Ulrika Toft Hansen, der tidligere var kendt som Ulrika Ågren, klar til at gøre comeback for Team Esbjerg, som hun også har repræsenteret tidligere i karrieren.

- Det bliver sindssygt sjovt at komme tilbage på banen og spille for Esbjerg, og jeg nyder det hele endnu mere på håndboldbanen, når jeg har Oliver lige ved siden af, siger Ulrika Toft Hansen til Team Esbjergs hjemmeside.

Se også: Trods svensk mor: Lillemand hepper på farmand i aften

Stregspilleren er gift med den danske landsholdsspiller Henrik Toft Hansen, der spiller for Flensburg-Handewitt i Bundesligaen.

I perioden siden fødslen har Ulrika Toft Hansen haft fokus på at træne sig op til et comeback.

- Nu går det fint i angrebsspillet, men jeg kan mærke, at jeg fortsat er lidt langsom i sidebevægelserne i forsvaret, og at konditionen skal forbedres.

- Jeg får også blå mærker og hævelser, som jeg aldrig fik før, og jeg kan have smerter i knæ og fødder. Men det er vist helt normalt, siger hun.

Se også: Team Esbjerg henter landsholdsspiller efter fødsel

Team Esbjergs træner, Lars Frederiksen, ser frem til at kunne gøre brug af Ulrika Toft Hansen.

- Ulrika mangler naturligvis stadig noget fysisk og i sin timing, efter at hun ikke har spillet kampe i et års tid. Men hun skal ikke spille sig i form og skal kunne bidrage, når hun er med, siger træneren.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen