Annonce:
Annonce:

Landstræner efter nye kæmpe-tæv: Jeg forstår det ikke

Klavs Bruun havde ingen god forklaring på nok et kollaps hos sin udvalgte kvindelige landsholdsspillere

Annonce:
Følg Håndbold

Efter det store nederlag til Norge lukkede Klavs Bruun sig inde i omklædningsrummet i længere tid sammen med sine spillere.

Men selv om han således havde haft tid til at sunde sig, havde han svært ved at forklare, hvordan holdet det ene dag kunne smaske de russiske OL-guldvindere, for så i de kommende kampe at falde helt sammen.

- Vi havde masser af energi mod Rusland. Den manglede vi mod Frankrig i første halvleg, men så fik vi arbejdet os tilbage i de sidste 30 minutter. Mod Norge var der ikke noget energi i nogen af halvlegene.

- Kan du finde en forklaring på det?

- Ikke uden at det bliver en bortforklaring. Men vi mistede altså Line Jørgensen mod Rusland, og i dag blev Stine Jørgensen skadet i første halvleg. Og Anne Mette Hansen var slet ikke med i nogen af kampene.

Annonce:

- I deres fravær synes jeg, at Mette Tranborg gjorde rigtig godt i de to første kampe, men det var tydeligt i dag, at hun var træt.

- Det virkede som om, at I hurtigt løb tør for ideer?

- Ja, men vi blev tvunget til at spille med nogle opstillinger, som vi ikke er vant til. På grund af de skadede spillere. Men vi holdt fast i vores taktik, og det var altså også en træningsturnering. Derfor holdt jeg fast i de traditionelle ting, for at se hvad vi kunne bruge hos de enkelte spillere.

- Flere spillere så ud til at mangle selvtillid. De spillede blot bolden på tværs i en form for alibihåndbold. Er det også din opfattelse?

- Ja, men så skal vi også se på det antal landskampe, som vores spillere har. Line Haugsted og Tranborg har ikke sindssygt mange landskampe, men her skulle de spille meget, fordi de andre var skadede.

Annonce:

- Det med at spille mere direkte kommer med rutinen. Det kan du også se på det norske hold, hvor Veronika Kristiansen bare tager bolden og fiser igennem, hver gang de var i knibe. Vi har bare ikke den slags spillere på vores hold.

- Men vi skal blive ved med at være optimistiske. Det kan godt være, det ikke var kønt i dag, men jeg synes, samlingen i denne uge har været god. Og kampen mod Rusland var rigtig god. Det skal vi holde fast i. Vi skal bare blive ved. Vi sælger ikke EM. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, og vi kommer til at slide, men det er pigerne også indstillet på, siger Klavs Bruun.

Udstillet igen: Danmark blev klædt helt af

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Troede det var en hund

Annonce:
Inflation er den største ødelægger af almindelige menneskers økonomi
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
AFSLØRINGAFSLØRING

Bagholdet

Annonce:
Annonce: