Legenden om dramaet: Vi viser nosser

BSV-kæmpen glæder sig vildt til returopgøret – nu SKAL BSV endelig have en pokal i skabet

Bo Spellerberg og Michael Knudsen i infight (Foto: Claus Bonnerup)
Bo Spellerberg og Michael Knudsen i infight (Foto: Claus Bonnerup)

SILKEBORG (Ekstra Bladet): Det lykkedes ikke i første hug sidste sæson. I år SKAL det være! Michael V. Knudsen kom hjem til Danmark som Champions League-triumfator i sommeren 2014 med den klare ambition at vinde titler med BSV, der – mildt sagt – har et gabende tomt pokalskab.

Efter en kneben 24-23 sejr over mestrene fra Kolding i det første semifinale-opgør er chancen i dén grad til stede i år.

- Det er selvfølgelig ekstremt vigtigt, at vi kommer tilbage i kampen, da det så allermest sort ud i anden halvleg. Jeg synes egentlig, vi havde meget godt styr på Kolding det meste af første halvleg, men i anden halvleg begynder Kasper Hvidt at få rigtigt godt fat i vore afslutninger – og vi begynder at brænde, siger Michael V. Knudsen.

Han hentyder til den periode, da KIF gik i front med fire og havde muligheder for at udvide hullet til fem scoringer.

- Heldigvis viser vi karakter. Vi viser i dag, at vi har nosser – det her er det nye BSV-hold, hvor alle i truppen går ind og tager et ansvar. Vi vidste inden kampen, at det her formentlig ikke ville blive afgjort i dag – vi skal klø på og havde bestemt heller ikke råd til at gå ind og dumme os. Det er som Europa Cup-kampe, og jeg er glad for, at ingen slår op i banen, selv om det på et tidspunkt ville være det nemmeste at gøre, erkender den 37-årige stregspiller.

- Det er totalt åbent nu. Kolding har et fantastisk hold, men som kampen bølger frem og tilbage i dag er intet afgjort. Vi skal ned og spille en god kamp, og det ville være tilfældet, uanset om vi havde vundet med fem eller tabt med to. Der er ikke så meget, der er afgjort.

Holdene mødes på søndag i Kolding i den altafgørende returmatch.

- Jeg er sikker på, det igen bliver tæt og måske med blot et enkelt mål, der afgør det hele, og nu holder vi Kolding på 23 i dag, og jeg går stærkt ud fra, at vi scorer flere på søndag dernede. Den del er også vigtig at tage med. Men det bliver en vildt fed kamp igen – den glæder jeg mig til, siger stregkæmpen, der blev pakket godt ind og blot scorede en enkelt gang i opgøret.

Bo Spellerberg og Kolding tabte første semifinale (Foto: Claus Bonnerup) Håndbold Gamle drenge i drama: Kolding slået i semifinale

Bo Spellerberg vil møde Tvis i finalen (Foto: Claus Bonnerup)
Bo Spellerberg vil møde Tvis i finalen (Foto: Claus Bonnerup)
 

Hos Kolding tror man stadig på avancement, selvom man tabte første kamp.

Mixed emotions. Bo Spellerberg glæder sig på den ene side over, at KIF ’kun’ tabte med én – men ærgrer sig på den anden side over, at de forsvarende mestre lod BSV æde et sydjysk forspring på fire scoringer på sølle seks minutter i slutfasen.

- Minus én er jo ingen katastrofe, og vi er egentlig godt med hele kampen. Det er bare lidt ærgerligt, vi dummer os og lader dem score nogle kontramål, da vi førte med fire og havde chancen for at øge til fem, siger Kolding-strategen.

Og skarpretteren må man tilføje. Af KIF’s 23 scoringer tegnede veteranen sig for ikke færre end de ni!

- Vi skal klart været lidt mere kølige og så lukke den kamp fuldstændigt. Om vi så kun havde vundet med to, så fint, altså, men de må ikke hente fire mål på os på så kort tid. Det er selvfølgelig ærgerligt, de går herfra med den fornemmelse, siger Bo Spellerberg.

Begge onsdagens semifinaler ender med et-måls sejre til hhv. Tvis over GOG og BSV over Kolding. Fint for interessen før weekendens returkampe.

- Jeg synes jo, det er fedt. Det er god underholdning, og bare det ender med, at vi og Tvis mødes i finalen, så bliver det også de rigtige hold, siger Bo Spellerberg.

Så grundspillets nummer et og to tørner sammen i finalen?

- Ja, lige præcis. Der står så meget på spil – Champions League-pladser og alt muligt – og jeg synes, Tvis har leveret godt i denne sæson, så en finale uden dem vil jo være næsten lige så slemt som en finale uden os, haha.

2 kommentarer
Vis kommentarer