Liderlig maskot stjal opmærksomheden

Mikkel Hansen matchvinder med ti scoringer, da Paris Handball vandt tabernes finale 29-27 over Niklas Landin og THW Kiel efter 15-11 ved pausen

Luka Karabatic og Ilija Brozovic i kamp om bolden. (Foto: AP)
Luka Karabatic og Ilija Brozovic i kamp om bolden. (Foto: AP)

KØLN (Ekstra Bladet): Bronzekampe har fanden skabt. I hvert fald når det gælder den trælse tidlige søndags-udgave ved Final 4-stævnet, hvor to dødtrætte og endnu mere skuffede mandskaber med top-professionelle atleter skal forsøge at hidse sig op til en forkamp til dét opgør, de selvfølgelig kom for at spille: Finalen!

Paris Handballs maskot blev åbenbart små-liderlig allerede i første halvleg, hvilket gik ud over en nydelig kvindelig skribent på første række – og det var tæt på at være det mest interessante ved kampen mellem PSG og THW. I hvert fald i første halvleg.

Rene Toft Hansen (tv.) drømmer om at komme til OL (Foto: Per Rasmussen) Håndbold Efter uhyggelig skade: Danmarks stjerne kan måske nå OL

Der blev sparet profiler i bundter. Eksempelvis var det åbenlyst ikke meningen, Niklas Landin skulle stå fra start, og danskeren med den ømme hæl overlod pladsen til manden med de græske aner, Nikolas Katsigiannis, der sandt for dyden sjældent øver sig i praksis i Kiel-kampe.

Men da danskeren som indskifter ved straffekast først nappede Mikkel Hansen og så yderligere et, trak Katsigiannis i trøjen igen, og Landin blev stående – og nuppede et straffe mere i en første halvleg, hvor der var åbent hus og masser af kieler-kanaler i THW-forsvaret.

Mikkel Hansen scorede ti gange, men PSG tabte alligevel CL-semifinalen (Foto: TV3 Sport) Håndbold Mystisk: Hansen hamrede ni ind - sad på bænken efter pausen

Kiel sparede stjernerne – Paris ligeså. Nikola Karabatic var fuldtids-væk og Luc Abalo lunede sig længe på bænken, Igor Vori blev sendt til afkøling med rødt kort i semifinalen, og sådan var der frafald og affald over hele linjen.

Maskotten fik til sidst pigen ud at danse tæt, og i anden halvleg glemte såvel PSG- som THW-spillerne, at de i virkeligheden ikke rigtigt gad. De sidste 30 minutter endte rent faktisk som en rigtig håndboldkamp, hvor der blev givet og taget, og sådan er det jo, når cirkus-orkestret først har fundet takten.

Håndbold Storroser Mikkel Hansen: Han er bedre end nogensinde

Kiel, der i første halvleg var bagud med fem, da spillerne så allermest ud til at være ramt af kollektiv arbejdsvægring, sled sig i anden halvleg i front for første gang i opgøret ved 20-21 og 20-22. Derfra bølgede slaget og tæt frem mod slutningen af kampen.

Mikkel Hansen jublede som en rasende, da han endelig passerede Niklas Landin på et straffekast – men landsholdsmålmanden havde ellers generelt godt fat i samtlige pariser-skytter og var bestemt ikke tilfreds med alt, dommerne dekreterede undervejs.

PSG Handball løb med bronzemedaljerne til sidst. Mikkel Hansen hamrede de afgørende missiler ind og scorede nok engang ti gange som i semifinalen, hvor han blev bænket efter 36 minutter. I dag fik han lov til at spille færdig.

Niklas Landin nåede imponerende 15 redninger – heraf tre plukkede straffekast. Men rejser helt tomhændet hjem fra Køln – og sådan set også fra en hel sæson!

Mikkel Hansen scorede ni mål i første halvleg, men var alligevel på bænken det meste af anden halvleg, da PSG tabte 28-26 til Vive Kielce i semifinalen ved Champions League final 4 (Foto: AP) Håndbold Mikkel tævede bolde ind – og røg ud

Team Tvis Holstebros Patrick Westerholm (Foto: Claus Bonnerup) Håndbold Tvis-træner er stolt trods nederlag i DM-finale

Peter Bredsdorff får en lufttur, efter at guldet var sikret.Foto: Claus Bonnerup Håndbold Danske mestre: BSV vandt guld i vild finale

1 kommentar
Vis kommentarer