’Lille’ Landin: Storebror var fantastisk

Magnus Landin gjorde det nu også fornuftigt selv, men fløjen har stadig ingen anelse om, hvor han opholder sig henne om en uge

Niklas Landin stod forrygende inden pausen - i anden halvleg mistede kampen delvist flow. Foto: René Schütze.
Niklas Landin stod forrygende inden pausen - i anden halvleg mistede kampen delvist flow. Foto: René Schütze.

AALBORG (Ekstra Bladet): Storbror lukkede butikken i første halvleg, lillebror pløkkede hul på den ungarske biks i den anden ende, da han fik chancen fra anden halvlegs start. Til stor jubel for tilskuerne i Aalborg.

- Der blev jo ikke scoret så mange mål, men det skyldes jo også to stærke forsvar – og to dygtige målmænd. Deres keeper tog rigtigt mange frie afslutninger. Men en målfattig kamp, en god defensiv og gode målvogtere. Sådan ser jeg kampen, siger den 21-årige KIF-fløj.

Må man godt rose sin storebror?

- Ja da, og det har jeg da også sagt til ham selv. Han står jo fantastisk, siger Magnus Landin og stråler.

Magnus Landin scorede tre mål - og tog fornuftigt fat i forsvaret. Foto: René Schütze
Magnus Landin scorede tre mål - og tog fornuftigt fat i forsvaret. Foto: René Schütze

Du fik chancen – er du tilfreds?

- Jeg er nogenlunde tilfreds og synes, jeg kommer ind og bidrager okay. Jeg spiller jo i den ’sjove’ halvleg, så jeg er da rigtigt godt tilfreds. Nu løb jeg og varmede op i pausen, så jeg ved ikke alt, hvad de snakkede om i omklædningsrummet – men jeg nåede lige inden starten på anden halvleg at  høre, at vi skulle have noget mere tempo i vores angrebsspil.

Er du blevet klogere på VM?

- Nej, det er jeg desværre ikke. Der er to kampe og nogle træninger tilbage, og jeg kan kun gøre det, at jeg giver den gas der og viser landstræneren, at han skal tage mig med. Det er altid en kunst at kunne forblive cool, men jeg tror, det er ret vigtigt, når der står så meget på spil. Jeg forsøger ikke at tænke så meget over det.

Men det gør man jo alligevel!

- Ja, det gør man. Jeg tænker jo lidt på, hvad HAN tænker, altså. Og så minder jeg mig selv om, at jeg skal tage en kamp ad gangen og en træning ad gangen, du ved, siger Magnus Landin.

Han blev stående på de tre indledende scoringer i opgøret, hvor Niklas Landin også ramte plet med et træf i tomt ungarsk mål.

Du får ros af lillebror!

- Mange tak! Det gik fint i første halvleg, men efter pausen var det meget specielt med mange udskiftninger på begge hold, og der kom aldrig det flow, som måske var der i første halvleg. Og det ødelagde spillet lidt. Der kom udvisninger, og i perioder var begge hold kun interesserede i at få tiden til at gå, til man var fuldtallig igen, siger kaptajnen.

Hvad synes du generelt om indsatsen?

- Jeg synes, vi til tider står fint. Vi har lidt problemer med deres store stregspiller, men da han ryger ud, får vi egentlig okay styr på det. Vi står rimeligt solidt, og de kommer ikke til så mange frie skud. Men jeg synes også, vi brænder forholdsvis meget. Jeg kan ikke huske, hvornår stillingen sidst har været 8-10 ved pausen i en landskamp.

Fik i det ud af kampen, I ville?

- Ja, det synes jeg. Selv om vi er bagud ved pausen, får vi sat folk ind, og de får spillet deres chance og gør det godt, selv om vi starter lidt sløvt. Jeg synes, Michael Damgaard gør det godt og aflaster Mikkel, og det er jo det, vi har brug for: At vi hele tiden kan sende nye, friske folk på banen, så modstanderen aldrig kan forberede sig udelukkende på Mikkel.

Se også: Undrer sig over håndboldherrerne: Ærgerligt og forkert

Se også: Barsk sortering før VM: De kan ende med Sorteper

Se også: Her er hemmeligheden: Sådan har Mikkel erobret landsholdet

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere