Lindberg: - Jeg ryger ind og ud af intensiv

Landsholdsfløjen giver livstegn på Instagram og takker for de mange blomster - men han er fortsat indlagt i Berlin

Hans Lindberg ligger livløs på gulvet efter sammenstødet med Silvio Heinevetter.
Hans Lindberg ligger livløs på gulvet efter sammenstødet med Silvio Heinevetter.

Hans Lindberg er i bedring, men det har været to hårde uger for den danske verdensklasse-fløj på Berlins Charité Hospital.

Her blev han indlagt efter et voldsomt sammenstød med Füchse-keeperen Silvio Heinevetter for præcis 14 dage siden. Hans Lindberg blev hurtigt indlagt på Charité-hospitalets urologiske afdeling, hvor det går fremad med helbredelsen af den nyre, landsholdsspilleren beskadigede i sammenstødet med den tyske landsholdsmålmand.

Se også: TV: Her bliver dansk stjerne sendt på hospitalet

Hans Lindberg er fortsat indlagt, men takker for de mange hilsener og blomster, venlige mennesker har sendt ham. Han bekræfter, at helingen af den beskadigede nyre ikke går så hurtigt, som han kunne ønske.

- Jeg er røget ind og ud af intensiv, men jeg har læst alle beskeder, og de har varmet om hjertet, skriver Hans Lindberg på Instagram, hvor han også takker de dygtige læger og sin 'vidunderlige hustru'.

Se også: Håb for indlagt Lindberg: Tæt på flytning

Hans Lindberg og Jeanette Mackenhauer skal være forældre for første gang til august, og det er naturligvis en begivenhed, der fylder enormt meget i deres liv. Først handler det dog om at få Hans Lindberg helbredt, udskrevet fra hospitalet i Berlin og sendt hjem til Hamburg, hvor såvel han som klubben for længst har måttet indse, at sæsonen ER slut.

2 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere