Lindberg: Løsladt fra hotellet

Klubben gik konkurs, fløjen røg med familien to måneder på et dobbeltværelse i Berlin - nu er han fri

Hans Lindberg sammen med Jeanette og lille Aron efter skuffelsen ved EM. Derpå fulgte 'flugten til Berlin'. (Foto: Lars Poulsen)
Hans Lindberg sammen med Jeanette og lille Aron efter skuffelsen ved EM. Derpå fulgte 'flugten til Berlin'. (Foto: Lars Poulsen)

HERNING (Ekstra Bladet): Efter to måneder på hotel pyntede det pænt på Hans Lindbergs humør, da han for en uge siden kunne installere sig selv, Jeanette, grand danois’en Noah og otte måneder gamle Aron i halvdelen af et dobbelthus et kvarter fra Berlins centrum.

- Det er først nu, jeg kan komme HJEM og få noget ro på. Nu har vi en base efter at have boet på hotel i næsten to måneder, og det er absolut ikke sjovt, når man bor tre mennesker på et dobbeltværelse. Vi har jo godt kunnet mærke, det var stressende, så det har været en turbulent periode og ikke fantastisk sjovt.

Hans Hamburg-klub gik endegyldigt i sump op til EM, men fløjen fandt en ny arbejdsgiver i Füchse Berlin. For nylig scorede han syv mål i sin første store kamp for klubben – han har blot scoret otte mål i alt! Højst uvant situation for ham.

Hans Lindberg er tvivlsom til de danske OL-kval-kampe. (Foto: Lars Poulsen) Håndbold Lindberg har knæproblemer få dage før OL-kval

- Det er jo mange ting på en gang, når man pludselig skifter klub, river rødderne op og flytter til en ny by. Men de manglende scoringer skyldes ganske enkelt, at jeg ikke har set bolden! Jeg fik ingen afslutninger. Men sådan er det jo som fløjspiller: Du er afhængig af, at dine medspillere ligesom kaster bolden ud til dig.

Et slag på knæet har sendt ham på skånekost, men fredag er han klar!

- Jeg spiller helt sikkert. Knæet har generet mig lidt, og efter den sidste kamp hævede det voldsomt. Jeg kan stadig mærke det, men det generer ikke, siger manden, der selvfølgelig også har grublet over nedturen ved EM:

- Var I blevet for selvfede?

- Det synes jeg jo ikke, men det er klart efterfølgende, at når vi nu havde to chancer for at spille os videre, så begynder man at lede efter årsager. Mod Sverige lukkede vi ikke kampen, selv om vi havde flere muligheder – også i første halvleg. Det er den kamp, der ærgrer mig mest.

- Det er jo en kombination af mange ting, men vi skal være bedre til at udnytte de faser, hvor vi er i teten – eksempelvis i overtal. Før vi igen skal være favoritter til noget som helst, skal vi være skarpere i sådan nogle faser, og det er jo også noget, vi træner, siger Hans Lindberg.

Kasper Søndergaard blev skadet tirsdag. (Arkivfoto: Lars Poulsen) Håndbold Nyt grimt uheld rammer OL-truppen

0 kommentarer
Vis kommentarer