Lotte Grigel hyrer konfliktløser i sag mod sin klub

Landsholdets Lotte Grigel henter hjælp udefra i forsøget på at løse konflikten mellem hende og Team Esbjerg.

Lotte Grigel (Foto: Lars Poulsen)
Lotte Grigel (Foto: Lars Poulsen)

Mandag blev den danske landsholdsspiller i kvindehåndbold Lotte Grigel sendt på ferie i en uge af sin klub Team Esbjerg.

Tirsdag har hun så hentet hjælp udefra i forsøget på at finde en løsning i konflikten mellem hende selv og klubben.

Håndboldagenten Christian Henriksen fra CHJ Management vil således være ved Grigels side, når hun tirsdag aften skal mødes med klubledelsen, skriver TV2 Sport.

- Jeg blev i sidste uge kontaktet af Lotte Grigel, der ønsker, at jeg skal være med til at løse konflikten, siger Christian Henriksen til TV2 Sport.

Tirsdagens møde er første dialog, siden konflikten brød ud.

Uenigheder mellem playmakeren og træneren skulle angiveligt være årsag til, at Lotte Grigel ikke var med, da Team Esbjerg mødte Team Tvis Holstebro før landsholdspausen, der netop er overstået.

Der er blevet spekuleret i, om det er manglende spilletid, der er årsag til konflikten, da hollandske Estavana Polman flere gange er valgt i stedet for Lotte Grigel som central spilstyrer.

Klubben har ikke hidtil villet kaste lys over sagens kerne, men har tidligere meddelt, at man ville indlede en dialog, når Lotte Grigel vendte tilbage fra de to seneste landskampe for Danmark.

Mandag meddelte Team Esbjerg så, at Lotte Grigel var sendt på en uges ferie og derfor ikke er med, når Team Esbjerg torsdag møder Nykøbing Falster Håndbold.

Meddelelsen fra Team Esbjerg var underskrevet af både klubben og spilleren, og det forlød, at man ikke ville kommentere sagen yderligere.

Se også: Ny udvikling i konflikt: Lotte Grigel sendt på ferie

Se også: 'Lotte Grigel er jo ikke en stjerne'

Se også: Ballade i Esbjerg: Landsholdsstjerne nægtede at spille

5 kommentarer
Vis kommentarer