Målhelten joker med mægtige Frankrig: Her vil vi ikke slå jer

Hans Lindberg var i sit es efter sejren over Sverige ved VM. Han og Danmark er klar til kvase alle hold ved VM, mener han. Uden undtagelse

PARIS (Ekstra Bladet): Lige så fræk Hans Lindberg var, da han ved stillingen 26-25 til Danmark over Sverige valgte at afslutte med en skruebold til sidst, ja, lige så kæk var den skarpe fløjhelt i mundtøjet efter opgøret.

Lindberg er ikke en herre, der lægger skjul på, hvor gode Danmark er. Og han er heller ikke typen, der er bange for nogen. Heller ikke den helt store VM-hjemmebanefavorit Frankrig, som Danmark først ser ud til at kunne rende ind i i en eventuel finale. Det skyldes, at både Danmark og Frankrig ligger til at slutte som nummer ét i deres respektive grupper.

Lindberg er vist mere end glad… på Frankrigs vegne. Det tyder hans flabede og friske udtalelser på.

- Kampen mod Sverige var jo en nøglekamp i vores gruppe. Sejren tyder på, at vi først får mulighed for at slå Frankrig i en finale, siger den friske højrefløj.

Slå dem i finalen
Kækheden holder skrueboldshelten fra kampen mod Sverige sig så sandelig ikke tilbage med.

- Hvis man kigger på vores gruppe, så ved man, at toeren kan ryge ind i et fransk hold på hjemmebane i kvartfinalen. Og jeg synes sgu, det kunne være sjovere for turneringens skyld, at vi slår dem i finalen. Det ville være lidt kedeligt allerede at slå dem ud i kvartfinalen, siger en spøgende Lindberg.

Men hvis Danmark skal gøre sig forhåbninger om at vinde noget, skal der rettes op på et par ting, mener Lindberg. Ellers kan det blive ’game over’.

- Vi havde mange afleveringsfejl mod Sverige. Det skal vi selvfølgelig forbedre. For hvis vi laver de her fejl videre i turneringen, så ser det skidt ud. Men nu laver vi jo ikke den her slags fejl hver dag, så jeg går ikke ud fra, at det bliver et problem.

Danmarks næste gruppekamp ved VM bliver onsdag mod Bahrain.

Se også: Helten mod Sverige advarer: Vi har problemer

Se også: Kong Hans om farlig afslutning: Derfor valgte jeg skruebolden

Se også: Playmakeren lykkelig over at være sluppet billigt

Se også: Landin stjal showet i dansk gyser-sejr

1 kommentar
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere