Målmand: Det var specielt at møde Pytlick igen

- Han er et super godt menneske og en dygtig træner, og jeg tænker da også, det må have været mærkeligt for ham at hilse på os, siger Rikke Poulsen

Rikke Poulsen mødtefredag sin gamle træner. (Foto: Lars Poulsen)
Rikke Poulsen mødtefredag sin gamle træner. (Foto: Lars Poulsen)

SKOPJE (Ekstra Bladet): Rikke Poulsen erkender blankt, at hun havde det lidt underligt med at møde Jan Pytlick for første gang siden fyringen i december sidste år – og så på banen som træner for modstandernes hold!

- Selvfølgelig var det lidt specielt under spillerpræsentationen, da begge hold stod inde midt på banen – og Jan sad ved den modsatte bænk. Da tænkte jeg, at det godt nok også må have været en speciel oplevelse for ham at se sit gamle landshold og skulle spille kamp IMOD det, siger målvogteren.

Hun var heldigvis ikke mere koncentreret om den detalje, end at hun spillede en helt igennem fornuftig kamp med 12 redninger – adskillige på helt frie Vardar-skud.

Jan Pytlicks stjernebesatte Vardar Skopje slog fredag det danske kvindelandshold i en testkamp. (Foto: Lars Poulsen) Håndbold - 25. sep. 2015 - kl. 21:29 Pytlick fik sin ’hævn’ over DHF

Var det underligt at hilse på ham på hotellet i formiddag?

- Nej, Jan er jo, som han er. Et super godt menneske, og han har været en rigtig god landstræner, så jeg har det sådan lidt, du ved… Det har jo ikke noget med os at gøre, at han ikke længere er landstræner. Det er noget, forbundet har besluttet, og der er ikke nogen af os, der ikke bryder os om Jan eller synes, han ikke er en dygtig træner, siger Rikke Poulsen.

- Jeg synes jo bare, det er fedt, han har det godt hernede i Vardar, og man kan jo se, han er med til at få skik på et Balkan-hold. Jeg kan konstatere, at han oven i købet har fået dem til at løbe retur, så et eller andet må han jo komme med, siger en grinende Rikke Poulsen og tilføjer:

- Selvfølgelig er det specielt at møde ham igen – men det er på en god måde, for han er en god mand.

Målvogteren tipper oven i købet, at hendes tidligere chef havde givet sine nye spillere nøje instruktioner i, hvor den danske keeper skulle skydes.

- Haha, ja. Jeg kan da godt se, han står og bestemmer, hvor de skal skyde henne, og jeg kan da også godt se, han har givet dem nogle ting og sager. Han står jo hele tiden og er tosset, hver gang de brænder på mig, så jeg tænker da, det kan være noget, han har snakket med dem om.

Se også: Klavs Bruun næsten grædefærdig efter profilens uheld

Hun vil lidt nødtvungent godt medgive, at hun stod en ’fornuftig’ kamp:

- Tak. Men jeg kunne altid tage flere skud, og jeg skal nok i evalueringen finde et forsøg, jeg burde have taget. Det er der altid. Jeg forsøger at gøre, hvad jeg kan. Selvfølgelig er det dejligt at få taget nogle af de bolde, og der er et par frie skud imellem, siger Rikke Poulsen.

Landsholdet tabte med fire og var i perioder bagud med seks, men holdet skulle også lige have rystet rejsen til Skopje af sig. Rikke Poulsen håber, der er forbedringer at spore i kampen lørdag aften:

- Vi skal lige finde rytmen i vores forsvar, og så er det også svært, når vi ikke sådan 100 procent ved, hvordan Vardar spiller. Når vi møder dem i den anden kamp ved vi meget mere om den fart, de kommer med, hvordan de spiller, og hvad de kan i år, siger Viborg-målvogteren.

1 kommentar
Vis kommentarer