Mads Christiansen må fortsat dele spilletid

Landsholdsback vil ikke få det nemmere i Magdeburg end i BSV

Den danske landsholdsback Mads Christiansen i aktion for landsholdet ved VM i Qatar januar 2015 (Foto: Lars Poulsen)
Den danske landsholdsback Mads Christiansen i aktion for landsholdet ved VM i Qatar januar 2015 (Foto: Lars Poulsen)

Hvis landsholdsbacken Mads Christiansen tror, at han ved at skifte dansk håndbold ud med Tyskland vil komme til at spille mere højre back i Magdeburg end i øjeblikket i Bjerringbro Silkeborg, vil han blive klogere.

Den tidligere Champions League-mester har til næste sæson allerede sikret sig den nye serbiske stjerne, Nemanja Zelenovic, der pt. har stor succes i polske Wisla Plock.

Så det kan for Mads Christiansen komme til at ligne den nuværende situation i Bjerringbro Silkeborg, hvor han må dele spilletiden med midtjydernes anden landsholdsspiller på højre back pladsen Nikolaj Øris Nielsen.

Se også: Landsholdsspiller skifter til Bundesligaen

Mads Christiansen, der er fra Næstved, har før Bjerringbro Silkeborg spillet i GOG, Ringsted, Aalborg og Tvis Holstebro.

Allerede under vinterens VM i Qatar blev den danske landsholdsback interessant for udlandet, men han valgte at blive i BSV og spille kontrakten med udløb til sommer færdig.

Magdeburgs sportschef Steffen Stiebler, gammel forsvarskæmpe, bekræftede onsdag, at Mads Christiansen fra sommeren 2016 vil blive den fjerde danske spillere i den gamle DDR-storklub.

Se også: Skjern fortsætter god udebanestime i sidste sekund

I forvejen råder den tyske EHF Cup-deltager over målmand Jannick Green, langskytten Michael Damgaard og stregspiller Jacob Bagersted samt landsholdets nye assistenttræner, Tomas Svensson, som har et konsulentjob i klubben.

De to nye venstrehænder skal afløse den polske VM-sølvvinder Andreas Rojewski og slovenske landsholdsback Jure Natek.

0 kommentarer
Vis kommentarer