Markant EM-vrede: - Vi er forsøgskaniner og er pissetrætte af det

Det norske landshold er tossede over, at de får så uerfarne dommere til et af de største mesterskaber i sporten

Foto: Ritzau Scanpix
Foto: Ritzau Scanpix

Den norske landstræner har fået temperamentet i kog.

Thorir Hergeirsson er meget frustreret efter Norges kamp mod Tjekkiet, som blev spillet mandag aften. Her fik Marit Rosberg Jacobsen en udvisning, og det er blandt andet den beslutning, der danner grundlag for vreden.

Efter kampen reagerede han kraftigt mod det svenske dommerpar, som består af tvillingerne Maria og Safia Bennani. Deres præstation er dog også udtryk for et større problem, mener han.

- Jeg synes - og det kan jeg sige på direkte tv - at jeg er ved at være ked af at være forsøgskanin for udviklingen af dommere, siger han ifølge TV2 Sport Norge.

- Det her er kvindemesterskabet, det største der sker. Vi får lovende dommere, ingen tvivl om det, men de øver sig i kvindelige VM- og EM-slutrunder.

- Vi får dem, der er rangeret som nummer tre og fire, fordi de bedste skal dømme herrernes mesterskab i januar, og de næstbedste skal dømme Champions League på herresiden.

- Vi får unge, mange er dygtige, men vi er forsøgskaniner, og vi er pissetrætte af det.

Hergeirsson siger derudover, at ingen af dommerne efter hans opfattelse har intentioner om at begå fejl, men de mangler erfaring.

Norge vandt sikkert med 31-17 over tjekkerne, men var også tvunget til et godt resultat efter overraskende nederlag mod Tyskland i første EM-kamp. Onsdag kan de tage gruppesejren med en sejr over rumænerne, som har fået maksimalt udbytte i de første kampe.

Se også: Sverige vinder gyser - følger Danmark videre

Se også: Derfor græd dansk EM-profil

10 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere