Maven siger Skjern

Tvis Holstebro-træner tror på dansk kvartfinale i Final 4

Træner Klavs Bruun Jørgensens mave siger en ren dansk kvartfinale i EHF Cup'en, da han tror, at Tvis Holstebro trækker Skjern (Foto: Polfoto)
Træner Klavs Bruun Jørgensens mave siger en ren dansk kvartfinale i EHF Cup'en, da han tror, at Tvis Holstebro trækker Skjern (Foto: Polfoto)

Tvis Holstebro og Skjern kan komme til at se ret så meget til hinanden i de næste to måneder.

I hvert fald hvis Tvis Holstebro-træner Klavs Bruun Jørgensen får ret i sin mavefornemmelse.

Når der tirsdag formiddag trækkes lod i Wien til de tre kvartfinaler i EHF Cup'en om at gøre værtsklubben, Füchse Berlin selskab i Final 4 i den tyske hovedstad, 16. og 17. maj,  er Klavs Bruun Jørgensen sikker på, at det vil ende som for to år siden, hvor vestjyderne trak KIF Kolding København i en kvartfinale.

Et møde som gav vestjysk sejr på et meget sent mål af Michael Damgaard, så Tvis Holstebro var med i den første udgave af EHF Cup'ens Final 4.

Hvis der bliver en 'ren' dansk kvartfinale, kan Tvis Holstebro og Skjern i de næste måneder ende med at møde hinanden op til seks gange, da de to naboer er i samme pulje i DM-slutspillet, så i teorien kan de også komme til at spille DM-finale.

I næste weekend kan LP-finalen i Aalborg også blive mellem de to, hvis de to vestjyske mandskaber kan slå henholdsvis KIF Kolding København og Aalborg ved pokalens Final 4.

Som gruppevinder med 10 point efter 34-34 i formiddagens sidste gruppekamp i Constanta, Rumænien kan Tvis Holstebro som 1'er  udover Skjern fra 2'ernes lag trække Guif Eskilstuna, Sverige og Gorenje Velenje, Slovenien.

I øverste lag side om side med Tvis Holstebro er par tyske storhold, de tidligere Champions League-mestre fra HSV Hamburg med Hans Lindberg og Henrik Toft Hansen samt Melsungen. 

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere