Medie: Dansk landstræner fyrer rebelsk profil

Ifølge TV2 indgår stregspilleren Mette Gravholt ikke længere i Klavs Bruun Jørgensens planer på det danske håndboldlandshold

Klavs Bruun Jørgensen har ifølge TV2 ikke tænkt sig at gøre brug af Mette Gravholt på landsholdet l den kommende tid. (Foto: Jens Dresling)
Klavs Bruun Jørgensen har ifølge TV2 ikke tænkt sig at gøre brug af Mette Gravholt på landsholdet l den kommende tid. (Foto: Jens Dresling)

Under VM-slutrunden i december sidste år bragte hun ufrivilligt sig selv i fokus ved at kritisere landstræner Klavs Bruun Jørgensens valg af spillestil.

Mette Gravholt sagde sin mening, og det førte til, at stregspilleren fra Nykøbing Falster fik besked på, at hun måtte indordne sig under de forhold og taktiske modeller, der var gældende.

Om hun ikke har følt, at det har været muligt, skal være usagt, men ifølge TV2 Sport har Bruun Jørgensen nu valgt at droppe Gravholt med henblik på fremtidige udtagelser til landsholdet.

Mediet melder, at landstræneren angiveligt har fortalt Gravholt, at hun ikke indgår i hans planer, og dermed ser det ud til, at VM-slutrunden på dansk grund sidste år bliver stregspillerens sidste lige foreløbig.

Se også: Norsk kovending: Nu trækker de protesten

Ved den stort anlagte begivenhed i december ytrede Gravholt blandt andet ønske om at spille mere i forsvaret, hvilket fik Klavs Bruun Jørgensen til at slå hierarkiet fast.

- Det er selvfølgelig noget, der er et tema for os. Mette må gerne have de holdninger hun har – vi skal bare kunne se, at hun indordner sig, og at hun gør de ting, vi beder hende om, sagde landstræneren til TV2.

- Vi må bare holde fast i, at vi ikke tror på den måde man spiller i Nykøbing, hvor hun også dækker op, lød det fra Bruun Jørgensen.

De interne uenigheder mellem spiller og træner fik siden hen Gravholt til - i et vist omfang - at give sig selv mundkurv på, eftersom hun nægtede at tale om egne præstationer over for pressen.

Det skete med begrundelsen, at den 31-årige stregspiller ikke følte, at medierne kunne tåle eventuelle udmeldinger fra hendes side.

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at komme i kontakt med landstræner Klavs Bruun Jørgensen, der overfor TV2 har afvist at kommentere historien om Gravholt.

Se også: Boldsen angriber EHF efter EM-protest: Amatøragtigt!

64 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere