Mensah ude, men... Danmark satser på skadet Olsen

Playmakeren starter inde mod Sverige – uvist om Mads Mensah når at blive klar senere i VM-turneringen

Morten Olsen i gennembrud mod Argentina - i aften satser Gudmundur Gudmundsson hele butikken og starter inde med playmakeren. Så må det bære eller briste. Foto: Lars Poulsen
Morten Olsen i gennembrud mod Argentina - i aften satser Gudmundur Gudmundsson hele butikken og starter inde med playmakeren. Så må det bære eller briste. Foto: Lars Poulsen

PARIS (Ekstra Bladet): Hele to profiler gik i stykker under kampen mod Egypten. Mads Mensah er skrevet helt ud af truppen – i hvert fald midlertidigt – men Gudmundur Gudmundsson satser på, at Morten Olsens forstrækning i læggen ikke er værre, end at playmakeren kan løbe på banen til det alt-afgørende slag mod svenskerne senere i aften.

Risikoen er naturligvis en forværring af skaden, der typisk kan vare et par uger, hvis man ikke passer på. Men opgøret mod svenskerne er helt afgørende for, hvem der render med gruppens førsteplads – og dermed slipper for Frankrig i en eventuel kvartfinale.

Vinder vi i aften, kan Morten Olsen uden problemer holde pause i de to næste ’nemme’ gruppe-kampe.

En egentlig status på Morten Olsens dårlige venstre læg er svær at få ud af assistenttræner Henrik Kronborg:

- Det må vi vente at se. Han varmer i hvert fald op, og så må vi se, hvor meget der er i ham.  Han starter inde, ellers ville han ikke varme op, siger Henrik Kronborg.

Assistenten forholder sig også til fraværet af Mads Mensah:

- Jeg synes, vi har andre spillere, der kan spille positionen. Men det er klart, at Mads har ydet et kæmpe stykke arbejde op til denne turnering for at være top-fit, og det har man også set i vore træninger og træningskampe, at han er skarpere, end han har været længe, siger Henrik Kronborg og tilføjer:

- Så det er rigtigt ærgerligt både for Mads og holdet, han ikke kan være med. Han er en tovejs-spiller, der gør det godt i begge ender, men jeg tror nu nok, vi skal få ham erstattet.

Prognosen for Mads Mensahs videre skæbne er top secret:

- Den tror jeg, vi holder for os selv, siger assistenten, der har en simpel nøgle til sejr over svensken i aften:

- Nøglen er at vi vinder 25-24, som jeg har tippet!

Se også: VM-chok: To danskere skadet mod Egypten

Se også: Her skal dansk tordenfløj spille næste sæson

Se også: Før svenskerbraget: Mensah er ude af VM - her er afløseren

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere