Mestertræner stopper i Team Esbjerg

Lars Frederiksen er efter seks år færdig i Team Esbjerg, der har ønsket at skifte ud på cheftrænerposten

Lars Frederiksen kunne leve op til forventningerne i Esbjerg, og nu er han fortid i klubben. Foto: Anita Graversen/Polfoto
Lars Frederiksen kunne leve op til forventningerne i Esbjerg, og nu er han fortid i klubben. Foto: Anita Graversen/Polfoto

Der er gang i svingdøren hos håndboldklubben Team Esbjerg.

Mandag meddelte de tidligere DM-guldvindere, at sportschef Thomas Hylles stilling nedlægges, og tirsdag fortæller klubben, at også cheftræner Lars Frederiksen er færdig i klubben efter seks år.

Team Esbjerg meddeler, at klubbens ledelse har besluttet sig for at skille sig af med træneren efter en skuffende sæson, hvor klubben ikke formåede at komme med i slutspillet.

Travl assistenttræner forlader Klavs Bruuns side

- Da vi forlængede aftalen med Lars Frederiksen med yderligere to sæsoner, kunne vi ikke forudse forløbet af denne sæson, og at truppen ville komme til at gennemgå en så omfattende fornyelse.

- Vi har på den baggrund vurderet, at tidspunktet er inde til at skifte cheftræner, siger Team Esbjergs bestyrelsesformand, Bjarne Pedersen, i en pressemeddelelse.

Hvor fuld kan en norsk stjerne blive efter DM-guld?

Team Esbjerg vandt for to år siden DM-sølv, og sidste år blev det til klubbens første danske mesterskab efter en nervepirrende afgørelse på straffekast mod FCM Håndbold.

I den netop overståede sæson var Team Esbjerg med i Champions League, hvor klubben nåede frem til andet gruppespil.

- Lars' resultater i klubben vidner om et flot og målrettet arbejde gennem alle årene.

Dansk kæmpe-succes vil føre afrikanere til OL-succes

- Han er en personlighed, der ved siden af trænergerningen har sat sit store aftryk i klubben, også i forhold til sponsorer, og det er med vemod, vi siger farvel til hinanden, siger Bjarne Pedersen.

Team Esbjerg meddeler, at den assisterende cheftræner, Jesper Jensen, vil stå for træningen i den kommende tid.

Klubben regner med hurtigt at melde navnet på en permanent cheftræner ud.