Annonce:
Annonce:

Mestrene splittet ad i Holstebro

Tvis Holstebros målmandshelt fejrede både fødselsdag og jubilæum med overraskende sejr

Allan Damgaard kringler sig uden om KIF-forsvaret og får skudt på mål. Damgaard lavede ni kasser onsdag aften. (Foto: Anders Brohus)
Allan Damgaard kringler sig uden om KIF-forsvaret og får skudt på mål. Damgaard lavede ni kasser onsdag aften. (Foto: Anders Brohus)
Annonce:
Følg Håndbold

Dagens fødselsdagsbarn og jubilar i en og samme person, målmand Rasmus Lind sørgede for, at hans dobbeltfest blev uforglemmelig.

Den 32-årige målmand, som rundede kamp nr. 300 for vestjyderne på sin fødselsdag, havde de afgørende redninger deriblandt to straffekast, da Tvis Holstebro i aftes igen viste sig som KIF Kolding Københavns skrækmodstander og vandt med hele 32-23.

Næsten symbolsk sluttede Rasmus Lind af med at redde et sidste skud fra gæsternes Magnus Landin.

Målmanden, som efter sæsonen bryder med barndomsklubben for at flytte sydpå til Ribe Esbjerg, fik god hjælp til festlighederne af storebror Allan Damgaard, der i sin skadede lillebror Michael Damgaards fravær havde overtaget skudene.

Ni gange scorede Allan Damgaard hos henholdsvis Kasper Hvidt og Marcus Cleverly.

Investor pumper liv i Viborg HK: Aktieværdi er fordoblet

Det var ikke første gang, at Tvis Holstebro drillede på ny de mangedobbelte danske mestre, så ordet 'sensationen' er ikke det rigtige ord at bruge om den overraskende sejr, som gør vestjyderne til et meget varmt bud på en af de to semifinalepladser.

Kravet er dog en sejr enten over arvefjenden Skjern på hjemmebane eller en ny sejr ude over KIF Kolding København for at gøre arbejdet færdigt og komme i en semifinale mod formentligt enten BSV eller Aalborg

Pokalmestrene fra Skjern har efter 11 måls nederlaget forleden til KIF Kolding København bragt sig selv i en svær situation.

Ikke fordi man tabte stort, men fordi KIF Kolding København som grundspillets nr. 1 vil være bedst indbyrdes ved pointlighed.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: