Annonce:
Annonce:

Midtjydernes store kup: Henter tidligere verdensmester

Midtjylland vil inden længe præsentere en tidligere Verdens- og Europamester til venstreback-positionen

Pascal Hens, som her støder ind i forsvarsmuren, René Toft Hansen, er klar til at spille for HC Midtjylland (Foto: Lars Poulsen)
Pascal Hens, som her støder ind i forsvarsmuren, René Toft Hansen, er klar til at spille for HC Midtjylland (Foto: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Håndbold

HC Midtjylland, der i det daglige må leve i skyggen af fodboldmestrene og de kvindelige håndboldmestre fra FCM, har tirsdag præsenteret en vaskeægte Verdens- og Europamester.

Som naboerne, Bjerringbro Silkeborg og Skjern, har håndboldklubben med adresse i Herning også været forbi konkursboet HSV Hamburg for at hente en spiller. Det drejer sig om den tidligere landsholdsanfører venstrebacken Pascal Hens, som allerede kan komme i aktion for midtjyderne ved weekendens pokal Final 4 i Odense.

Her skal HC Midtjylland i den ene semifinale møde favoritterne, ligaens nr. 1 Tvis Holstebro, mens GOG i den anden semifinale vil få fornøjelsen af Århus.

Mistanke om kræft: Håndboldstjerne sygemeldt igen

35-årige Pascal Hens med tilnavnet Pommes er blevet vist frem for offentligheden tirsdag hos den lokale VW forhandler.

Annonce:

Pascal Hens har været klubløs, siden HSV Handball gik konkurs i januar. Han havde spillet i den nordtyske klub siden 2003.

- Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle spille for en anden klub end HSV Handball, men af særlige omstændigheder er det nu tilfældet.

- Jeg ser frem til denne nye udfordring og vil give alt for at få succes med holdet. For mig er det også mit første stop i udlandet, og jeg synes, det er spændende i slutningen af min karriere at være i stand til at få denne oplevelse, skriver Pascal Hens på sin Facebook-profil.

I 2007 blev Hens verdensmester med Tyskland ved VM-slutrunden på hjemmebane. Han var også en del af det tyske hold, der tre år forinden blev europamester. Han var dog ikke en del af den tyske trup, der søndag atter vandt europamesterskabet.

Den tyske landsholdsback er den tredje Hamburg-spiller, der har fundet arbejde i Danmark.

BSV hentede Allan Damgaard, mens Skjern har hyret en anden tidligere, tysk landsholdsspiller i form af Matthias Flohr.

Annonce:

Med valget af Danmark som arbejdsplads må det siges, at vejene skilles for naboerne fra det nordlige Hamburg.

Her har Pascal Hens i flere år delt et dobbelthus med Hans Lindberg, der som bekendt fortsætter karrieren i Füchse Berlin.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: