Mikkel gik fødselsdagsamok: 14 kolde i kassen

Mikkel Hansen demonstrerede topform på sin 28 års fødselsdag

Mikkel Hansen er her der og allevegne for tiden (Foto: Lars Poulsen)
Mikkel Hansen er her der og allevegne for tiden (Foto: Lars Poulsen)

Der er særdeles gode nyheder for det danske herre-landshold i håndbold.

Landsholdets i særklasse vigtigste spiller Mikkel Hansen fortsætter med at smadre bolde ind nærmest efter behag.

Torsdag aften - på sin 28 års fødselsdag - var den danske venstreback igen i centrum for sit franske mandskab Paris Handball, da de mødte Donkerque i den hjemlige liga.

Hele 14 Mikkel-missiler blev sendt i nettet, heraf var ni af dem dog på straffekast, og scoringerne var naturligvis stærkt medvirkende til, at Donkerque blev sendt hjem med et 34-24-nederlag i bagagen.

En herlig fødselsdagsgave at kunne give sig selv og sit hold, men faktisk har næsten hele sæsonen været en lang fødselsdagsfest for Hansen.

Se også: Alle pengene værd: Mikkel Hansen buldrer løs

Han har virkelig fundet storformen frem, og det lover godt for herrelandsholdets forestående EM i Polen til januar, hvis han kan holde det tårnhøje niveau.

Mester Mikkel er topscorer i den franske liga med 61 scoringer efter syv kampe, og også i Champions League markerer han sig forrest på topscorerlisten. 43 mål i fem kampe.

Det er altså en dybt, dybt imponerende statistik for den tidligere GOG og AG København-bomber.

Mikkel Hansen skal med landsholdet af sted til Golden League i Norge til november. Det skal blive spændende at se, om han kan fastholde de imponerende takter.

14 mål er hverdag for Mikkel Hansen. Herunder kan du se ham blæse 15 stykker ind i en CL-kamp

Mere godt nyt til landsholdet
De danske håndboldmænd undgår desuden to meter russisk skudstyrke.

Ruslands nye skarpskytte Alexander Dereven, der har skubbet den gamle storskytte Alexei Rastvortsev ud både på landsholdet og i makedonske Vardar, er ude i et halvt år med en knæskade.

Det fortæller Vardar, som KIF Kolding København forleden overraskende slog i Champions League.

Danmark, der de seneste to gange er blevet Europamester i et såkaldt OL-år, skal møde Rusland lørdag, 16. januar.

Senere gælder det henholdsvis Montenegro og Ungarn, inden de tre bedste fra gruppen skal spille mellemrundekampe i Wroclaw om at komme til EM-finaleweekenden i Krakow.

Se også: EM-lodtrækning i dag: Her er Danmarks drømmepulje

To meter manden Alexander Dereven scorede fire gange, da Danmark i januar slog  Rusland med 31-28 i VM-gruppespillet i Qatar, hvor den lange højrehåndsskytte i øvrigt endte med at blive den næstmest scorende russer.

Han er en af de nye på det foryngede russiske landshold, som den gamle stregspiller, Dmitri Togovanov har overtaget efter kampvalg. Der var afstemning mellem ham og en anden tidligere landsholdsspiller Lev Voronin, hvor stemmetallene i første omgang stod 4-4, hvorefter præsidentens stemme afgjorde valget af ny landstræner efter Oleg Kuleshov.

Ruslands bedste højrehåndsskytte, to meter manden Alexander Dereven er ude i et halvt år med en knæskade og går glip af EM i Polen (Foto: AP)
Ruslands bedste højrehåndsskytte, to meter manden Alexander Dereven er ude i et halvt år med en knæskade og går glip af EM i Polen (Foto: AP)
 

0 kommentarer
Vis kommentarer