Mikkel Hansen-chok: Lider af hjernerystelse

Mikkel Hansen er ude med en hjernerystelse og har ikke spillet for PSG i fire kampe, skriver L'Equipe

Håndboldspilleren Mikkel Hansen er ramt af en hjernerystelse. Det skriver den franske sportsavis L'Equipe.

Ifølge avisen er den 31-årige dansker i dialog med en neurolog, og hans franske klub Paris Saint-Germain er meget påpasselig med at få ham tilbage på banen, før der er helt styr på skaden.

Det skulle være til træning, at skaden er opstået, og der er ingen meldinger om, hvor længe han forventes at være ude.

Han spillede senest for PSG 11. september mod Nantes, hvor han brillerede med ni mål, men siden har holdet måttet klare sig uden den danske bagspiller.

Han var faktisk på holdkortet til Champions League-kampen mod Zagreb 14. september, men her blev han aldrig sendt i aktion.

Siden har han end ikke været på holdkortet i de tre efterfølgende kampe, og forklaringen skulle altså være, at han har fået en hjernerystelse.

Mikkel Hansen kom til PSG i 2012 og har været med til at vinde det franske mesterskab i seks af de syv sæsoner, han har været der.

Endnu mangler klubben dog at hjemføre Champions League-trofæet. PSG har ellers været blandt favoritterne i flere år.

Med det danske landshold har Mikkel Hansen vundet alle de tre store titler, der findes. I 2012 blev det til EM-guld, i 2016 OL-guld og i januar 2019 kom så VM-guldet på hjemmebane i Danmark.

Mikkel Hansen og PSG-drengene overgår den norske tilskuerrekord sat af de kvindelige verdensmestre i 1999. Foto: René Schütze/Polfoto Håndbold Slår norske håndbold-kvinder: - Det er galskab

Mikkel Hansen er den første PSG-spiller i historien til at nå 1000 mål i den franske liga - og kun en enkelt spiller i historien har gjort det hurtigere end danskeren. Foto: René Schütze Håndbold Den første nogensinde: Mikkel rammer vild milepæl

23 kommentarer
Vis kommentarer