Mikkel Hansen forlader VM-lejren

Stjernespilleren er blevet bevilget et par fridage i forbindelse med en fødsel, der enten har fundet sted - eller er heftigt på vej. Henrik Tofts VM er til gengæld i fare

Mikkel Hansen er rejst hjem fra den danske VM-lejr. Foto: Tariq Mikkel Khan
Mikkel Hansen er rejst hjem fra den danske VM-lejr. Foto: Tariq Mikkel Khan

AARHUS (Ekstra Bladet): Når Danmark i aften kl. 20.15 møder Ungarn i en af to testkampe inden VM på dansk og tysk jord, er Mikkel Hansen IKKE med. PSG-spilleren forlod allerede i går efter træning lejren i Herning for at haste mod København, hvor kæresten, Stephanie Gundelach, enten har født - eller gør det snart.

DHF kan og må ifølge EU's nyeste persondata-regulativer ikke fortælle yderligere om den lykkelige familieforøgelse, men det er en kendsgerning, at Mikkel Hansen i hvert fald ikke er med i aftenens landskamp - og heller ikke er i Herning til den såkaldte mediedag i morgen, fredag.

DHF har sendt en kortfattet meddelelse ud:

'Mikkel Hansen deltager ikke i landsholdets aktiviteter de kommende dage - herunder aftenens landskamp mod Ungarn. Hansen har fået fri i forbindelse med den kommende familieforøgelse, og Danmarks nummer 24 har aftalt med landstræneren, at han møder ind i VM-lejren efter et par dage.'

Hvis fødslen finder sted nu – eller har fundet sted – kan timingen næsten ikke være meget bedre. Danmark indleder VM i Royal Arena næste torsdag mod Chile, og dermed er der rigeligt med tid til at byde den ny verdensborger velkommen, inden de mere grovkornede løjer starter i København og derefter Herning.

Mens der er glædelige nyheder fra fødestuen, er der til gengæld skidt nyt, når det gælder Henrik Tofts skade, der ramte stregspilleren under fodboldspil (!) onsdag formiddag. Ifølge DHF's presseafdeling kan skaden holde PSG-profilen ude i to uger, og dermed ramler skaden langt ind i selve VM-turneringen.

Hans Lindberg, der blev ramt af en pt. ukendt skade sidst i gårsdagens træning, er ikke klar til aftenens landskamp, men prognoserne er for hans vedkommende langt mere positive. Hans Majestæt fra Helsinge kan måske spille allerede søndag, når Danmark igen møder Ungarn - denne gang i Odense.

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix Håndbold Grim dansk overraskelse før VM: - Vi tager ingen chancer

44 kommentarer
Vis kommentarer