Mikkel Hansen om PSG-sæson: Fra rigtig fin til skuffende

Mikkel Hansen mener, at to nederlag kom til at skygge for en ellers god sæson i Paris Saint-Germain

Verdens bedste håndboldspiller Mikkel Hansen var ikke tilfreds med afslutningen på sæsonen med sin franske klub PSG, hvor det blev til et nederlag i både den franske pokalfinale og Final 4-semifinalen mod Kielce (Foto: Lars Poulsen)
Verdens bedste håndboldspiller Mikkel Hansen var ikke tilfreds med afslutningen på sæsonen med sin franske klub PSG, hvor det blev til et nederlag i både den franske pokalfinale og Final 4-semifinalen mod Kielce (Foto: Lars Poulsen)

Torsdag blev håndboldstjernen Mikkel Hansen for anden gang kåret som verdens bedste herrespiller af Det Internationale Håndboldforbund (IHF).

På klubniveau havde han dog gerne set en anden afslutning på sæsonen i den franske storklub Paris Saint-Germain.

PSG vandt det franske mesterskab i sikker stil, men tabte siden pokalfinalen til Montpellier og røg ud af semifinalen i Champions League til Kielce.

- Havde du spurgt for tre uger siden, havde jeg sagt, at sæsonen havde været fin. Den gik fra at være rigtig fin til at være en forholdsvis skuffende sæson for os alle sammen i Paris, siger Mikkel Hansen og uddyber:

- Vi spillede katastrofalt i pokalfinalen mod Montpellier, og i semifinalen mod Kielce spillede vi ikke op til vores bedste, og så er det svært at vinde en Champions League-semifinale.

- Jeg håber, vi har lært lidt som hold. Det var første gang, vi spillede Final 4 i Champions League, og jeg håber, vi fik lidt med i bagagen, til når vi forhåbentlig er med igen næste år, siger Hansen.

Wow! Mikkel Hansen kåret til verdens bedste håndboldspiller

Han spillede en blændende første halvleg mod Kielce og scorede ni mål. Alligevel blev han af træneren placeret på bænken i det meste af anden halvleg.

- Jeg kan ikke gøre så meget ved det nu. Alle, der kender mig, ved, at jeg gerne vil være på banen så meget som muligt, og det ville jeg også gerne have været i den kamp.

- Men træneren havde nogle andre idéer i forhold til, hvordan vi skulle spille angreb og så anderledes på tingene. Det respekterer jeg på et hold, hvor vi har rigtig mange dygtige spillere, lyder det fra Mikkel Hansen.

Han befinder sig i disse dage i landsholdslejren forud for Danmarks VM-kvalifikationskampe mod Østrig søndag og onsdag.

’Bare hun ikke føder, mens jeg er i Wien’

Sådan fejrer man et tysk mesterskab