Mikkel snydt til sidst: - Det er en skandale!

Mikkel Hansen blev snydt for drømmemål i de sidste sekunder af Champions League-kvartfinalen ude mod polske Kielce, og så rasede han løs, ligesom kommentatorerne gjorde

Følg Håndbold

SE TV-KLIPPET, DER FÅR KOMMENTATORERNE OG MIKKEL HANSEN OP I DET RØDE FELT, LIGE OVER ARTIKLEN

- De har jo mistet både sutten og fløjten og ilt til hjernen, hvis der ikke er mål her. Det er jo galimatias. Jeg kan godt forstå, at Mikkel er sur. Det er jo en skandale. Mikkel Hansen går rundt uden for billederne og er rasende.

Christian Dalmose var ude med de store ord, da han kommenterede Mikkel Hansens og Paris SGs Champions League-kvartfinale ude mod polske Kielce på TV3 Sport.

Mikkel Hansen satte ellers en forrygende scoring ind til 35-28 med få sekunder tilbage af opgøret, men under stor forvirring blev scoringen efterfølgende annulleret, hvilket også fik danskeren til at brokke sig gevaldigt, som tv-billederne viser.

Kort forinden havde TV3-kommentatorerne ellers råbt i munden på hinanden om, hvor flot danskerens afsluttende scoring var.

- Mikkel Hansen med et forrygende mål. Er du vimmer en kasse. Klipper den vanvittigt op i det lange hjørne. Sikke et mål at slutte af på. Vanvittig afslutning på en vanvittig håndboldkamp, lød det i tv-klippet, som du kan se over artiklen her.

På trods af det annullerede mål står Mikkel Hansen og PSG med gode kort på hånden i forhold til at kvalificere sig til Final Four-stævnet senere på foråret. De må blot ikke tabe næste lørdags hjemmekamp med mere end seks mål.

Kæmpe rødt kort - se svinestreg på Karabatic:

Undrer sig over Mikkel Hansen: Viste ingen glæde og forsvandt

Stor ændring på vej: Revolution til VM i Danmark

Håndbold-'enkerne': Kvinderne bag de danske EM-stjerner

Så meget tjener de danske EM-helte

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Støjberg er dansk politiks nye protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind