Annonce:
Annonce:

Mikkel og Paris gik endelig i finalen

Danskeren brændte straffekast minutter før tid, og franskmændene måtte bæve – men de er klar til finalen – syv kasser af Mikkel

Annonce:
Følg Håndbold

KÖLN (Ekstra Bladet): Mikkel Hansen får sin helt store drøm opfyldt: En plads i den mest prestige-fyldte klub-finale overhovedet.

Olie-milliardærerne fra Paris slog ungarske Veszprem 27-26 efter 11-11 ved pausen i den første af lørdagens to semifinaler i Köln, og nu er der lagt op til franske fristelser søndag mod enten Barcelona eller Vardar Skopje, der mødes senere i aften.

Men danskeren var nær blevet en dyr herre, da han havde chancen for at bringe franskmændene på plus to kort før slut – oven i købet lagt oven i en to minutters udvisning til svenske Andreas Nilsson.

Annonce:

Men Hansen blev pareret af Roland Mikler, og skuddet endte via stolpen til ungarsk indkast. Mikkel Hansen var faktisk i slutfasen af kampen kun inde ved de to straffekast, han blev sat til at eksekvere – åbenbart fordi Noka Serdarusic igen ikke stolede nok på hans evner i forsvaret sat over for en storskytte som Laszlo Nagy, der blev betjent af hærdebrede udsmidertyper på stregen, der ofte lavede ravage i den ende af det franske forsvar.

Mikkel Hansen blev dog ikke holdt ude i hele anden halvleg som for et år siden, da pariserne gled ud allerede i semifinalen, og danskeren nåede trods alt at hamre en bagatel af syv bolde i kassen tilsat et fornuftigt antal assists specielt før pausen. Afløseren Daniel Narcisse havde i øvrigt også pænt tur i den som målskytte i anden halvleg.

Det blev drama, og det lignede i den grad forlænget spilletid efter Hansens kiksede forsøg fra syv meter, men ungarerne soldede den sidste chance væk sekunder før slut, og Mikkel Hansen og Co. kunne juble ellevildt i en kæmpe klump af kød og muskler nede i deres ende – og foran de franske fans, der i dén grad ellers tabte slaget til formentlig flere end 5000 ungarske tifosi, der erobrede Lanxess Arena til den første kamp denne lørdag ved ’stævnet’ i Köln.

Annonce:

Henrik Møllgaard var kun sporadisk på banen i få minutter ad gangen, men kan få en større rolle i finalen søndag – for der er slidt godt på det franske krudt i de første 60 minutter mod et stjernebesat ungarsk mandskab.

De startede alle sammen med runde halse i trøjerne, men der var kun spillet et minut og 16 sekunder, da Nikola Karabatic efter ét angreb måtte ud og skifte en totalt flænset trøje – og i den anledning åbenbarede en nydeligt tusch fra nakken og et pænt stykke ned mellem ’vingerne’.

Inden pausen havde adskillige spillere ’skiftet’ til V-udskæringer! Der bliver simpelt hen revet og flået i alt, der ikke er klistret helt tæt til kroppen – ellers også er nutidens tekstiler bare ikke af samme standard som tidligere.

Annonce:

Det er de nu nok. De mange flænsede trøjer fortæller bare deres egen historie om en semifinale, hvor der selvsagt blev gået til stålet – som da Mikkel Hansen efter i angrebet forinden flot at have scoret med en forrygende underhånd rundt om kroppen på Laszlo Nagy, i næste angreb fik en bjørnetackling i luften af samme ungarske herre, der kom springende som en løve lige før, den fælder en gnu og knækker ryggen på ofret.

Velkommen til Lanxess Arena. Til håndboldens totale kulmination. Final 4 i Köln. Fand’me ikke for tøsedrenge!

Men smilene er brede i Paris-lejren. Skuffelsen sidste år var voldsom – nu resterer kun at finde ud af, om de skal møde Barcelona og Jesper Nøddesbo eller Vardar Skopje, der er finansieret af en stenrig russisk oligark, Sergej Samsonenko.

Svaret falder fra kl. 18.00 og frem.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Når chefer falder opad
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: