Mølleren slog til

Skjern vandt efter 16 års pokalpause

Henrik Møllgaard, her i en hård infight med en modstander, var kampens store spiller i pokalfinalen. (Foto: Rene Schütze)
Henrik Møllgaard, her i en hård infight med en modstander, var kampens store spiller i pokalfinalen. (Foto: Rene Schütze)

VM-spilleren Henrik Møllgaard gik forrest, da Skjern 16 år efter sidste gang igen vandt pokalen med 24-20 over Team Tvis Holstrebro.

Den alsidige spiller og anfører, der ellers har haft ry for ikke at vinde kampe, gjorde sammen med den indskiftede målmand, Søren Pedersen forskellen, da pokalfinalen i de sidste 7-8 minutter vippede til Skjerns side.

Se også: Trænerens flashback

Henrik Møllgaard fik scoret nogle vitale mål, da sejren blev trukket i land.

En finale, hvor naboerne ellers længe var fulgtes ad, og  der var aldrig mere end plus to mål til en af siderne, inden Skjern trak fra i de sidste minutter af finalen i Gigantium i Aalborg med over 4000 tilskuere indenfor.

Dermed blev der sat en stopper for Tvis Holstebros imponerende stime med 14 kampe uden nederlag.

To lokale drenge, Patrick Wiesmach og Lasse Mikkelsen, begge tidligere Aalborg, førte sig frem hos henholdsvis Tvis Holstebro og Skjern.

Se også: Farvel, farvel og farvel

Især sidstnævnte i en grad, så den godt skydende playmaker også blev årets pokalfighter bl. a. takket været ni mål. Patrick Wiesmach scorede seks mål i den anden ende.

Æren, som pokalfighter kunne lige så godt være gået til målmand Søren Pedersen, som i slutminutter tog alt og lukkede ned for Tvis Holstebro, men da var stemmesedlerne afleveret.

De to pokalfinalister mødes igen onsdag i Skjern i den første kamp i slutspillet.

2 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere