Møllgaard: Det gør ondt at skuffe folk

Skjern sikrer sig dog en fornuftig pris for spilleren, der fortsætter som makker med Mikkel Hansen i Paris i en sæson ekstra

Henrik Møllgaard har det ikke godt med at efterlade fansene i Skjern - men han har det godt i Paris. (Foto: Linda Johansen)
Henrik Møllgaard har det ikke godt med at efterlade fansene i Skjern - men han har det godt i Paris. (Foto: Linda Johansen)

BRØNDBY (Ekstra Bladet): Et år mere i byernes by? Hvorfor ikke. Henrik Møllgaard var i første omgang lejet ud af Skjern til Paris – nu har franskmændene købt ham fri af kontrakten i det vestjyske, hvor han ellers var bundet til 2018.

- Det har virkelig gjort ondt. Jeg er glad for, det ikke var et valg mellem pest eller kolera – men mellem Skjern og Paris – så det var jo heldigvis en fed situation at stå i for mig. Men jeg er da udmærket klar over, at der er nogle folk i Skjern, der er skuffede nu, siger Henrik Møllgaard.

Den 31-årige vestjyde har om nogen været kulturbærer, frontfigur og fører-fighter i grøn bluse de seneste mange sæsoner, og han lægger ikke skjul på, at det var tungt at tage snakken om med lederne på Vestkysten.

- Det var svært at fortælle dem, at jeg faktisk hellere vil blive i Paris. Skjern regnede jo med, jeg kom hjem til sommer, og det gjorde jeg også selv. Da jeg få fik denne mulighed, jamen… Lad mig bare sige, det besværliggjorde samtalen lidt…

Se også: Mikkel Hansen får dansk holdkammerat i Paris

Henrik Møllgaard blev i sommer hastet til Paris som substitut for den langtidsskadede William Accambray. Skjern hentede i den forbindelse omkring en mio. kroner i lejeindtægt – ganske pænt i håndbold – og forlængede samtidig Møllgaards kontrakt med to år frem til 2018.

Nu har PSG Handball købt Møllgaard ud af den.

- Jeg er virkelig glad for de år, jeg har haft i Skjern, men jeg er også lykkelig for, at de har haft forståelse for min situation. Det er jo i bund og grund dem, der står tilbage med lorten, selv om de selvfølgelig får en kompensation, siger Henrik Møllgaard.

Se også: Vigtig brik til EM: Frygtede det var slut med håndbold

Han er, som han fortalte Ekstra Bladet i går, vokset med udfordringerne i den franske hovedstad:

- Paris har virkelig givet mig meget, og derfor vil jeg selvfølgelig også gerne have mere. Jeg har flyttet mig, og det er også fedt at mærke og vide, jeg kan være med på det niveau.

- Ærligt talt havde jeg jo ikke lige forventet, det var Paris, der ringede til mig i en alder af 30 år og fortalte, at jeg lige var den brik, der manglede. Det er ikke den slags klubber, der har ringet tidligere…

3 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere